Hvor kan man købe glucomannan supplement piller for at undgå falske produkter

Vi vil dele oplysninger om, hvor man kan købe glucomannan supplement piller. Du så, lad os læse oplysningerne nu.

Glucomannan er et vandopløseligt, kostfibre, som i forbindelse med en energi-diæt bidrager til vægttab, hvilket gør det til det perfekte supplement til når du skærer ned på kalorierne. Denne virkning opnås, når tre 1g doser tages hver dag hver med 1-2 glas vand før måltider. Ud over dette, glucomannan bidrager også til opretholdelse af normale blodcholesterolniveauer når 4 gram er taget dagligt.  

Hvordan virker det?

Glucomannan kan arbejde i maven og tarmene ved at absorbere vand til dannelse af en voluminøs fiber, som behandler forstoppelse. Det kan også forsinke absorptionen af ​​sukker og cholesterol fra tarmen og hjælpe med at styre sukkerindhold i diabetes og reducere cholesterolniveauer.

Hvordan glucomannan hjælpe med vægttab?

Glucomannan er en vandopløselig kostfiber. Ligesom andre opløselige fibre, menes det at fremme vægttab via flere mekanismer: Den har et meget lavt kalorieindhold, det optager plads i maven og fremmer en følelse af oppustethed (mæthed), reducerer fødeindtagelse på et efterfølgende måltid, det forsinkelser tømning af maven, der bidrager til øget mæthedsfornemmelse. Ligesom andre opløselige fibre, reducerer absorptionen af ​​protein og fedt. Den lever også de venlige bakterier i tarmen, hvilket gøre det til kortkædede fedtsyrer som butyrat, vist at beskytte mod fedt gevinst i nogle dyreforsøg. Fodring de venlige tarmbakterier kan også have andre fordele, og nogle undersøgelser har vist en korrelation mellem ændrede tarmbakterier og kropsvægt.

Natur måde præmie plantestoffer

Glucomannan (Amorphophallus konjac) er en kostfiberkilde fra roden af ​​konjac plante. Det er et udmærket supplement til en fornuftig vægttab program. Sundhed og holdbarhed gennem den helbredende kraft af naturen, der er, hvad det betyder at have tillid til Leaf. Vores Glucomannan rod er omhyggeligt dyrket, testet og produceret til certificerede kvalitetsstandarder. Tag 3 kapsler med et helt glas vand cirka 20 minutter før måltiderne.

Er det virkelig arbejde?

At studere mekanismer er altid interessant, men hvad vi virkelig ønsker at vide, er, hvis det her fører til faktiske pounds går tabt. Heldigvis har vi flere randomiserede kontrollerede forsøg med glucomannan. Disse typer af undersøgelser er ”gold standard” af videnskabelige forsøg i mennesker. I den største, blev 176 raske overvægtige mennesker randomiseret til at indtage enten et supplement med glucomannan, eller placebo (en virkningsløs pille), mens du er på en kaloriefattig diæt. Tre forskellige glucomannan kosttilskud blev testet med varierende doser. Nogle også haft andre fibre føjet til dem.

Hvor kan man købe glucomannan supplement piller

Købe glucomannanopløsningen supplement piller er nemt. Du kan købe Proto-Col SlimFizz på den officielle hjemmeside. Klik på linkene til højre her for at besøge den officielle hjemmeside for SlimFizz. Selvfølgelig, vil du finde den rigtige Glucomannan supplement til vægttab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>