Hvor kan man købe en billig TurmericPlus til din sunde krop

Gurkemeje giver mange fordele som nedsat blodtryk og vægttab. Hvor er at købe en billig TurmericPlus at holde din krop helbred?

I USA er gurkemeje bedst kendt som et krydderi. Det er en af ​​de vigtigste komponenter i karry. I Indien og andre dele af Asien, er gurkemeje bruges til at behandle mange sundhedsmæssige forhold. Det menes at have anti-inflammatorisk, antioxidant, og måske endda anticancer egenskaber.

Den nærende inde gurkemeje

Gurkemeje er et krydderi, der kommer fra gurkemeje plante. Det er almindeligt anvendt i asiatisk mad. Du kender sikkert gurkemeje som den vigtigste krydderi i karry. Den har en varm, bitter smag og bruges ofte til at give smag eller farve karry pulver, sennep, smør og ost. Imidlertid er roden af ​​gurkemeje også anvendes bredt til at lave medicin. Den indeholder en gul-farvet kemisk stof kaldet curcumin, som ofte bruges til farve fødevarer og kosmetik.

Curcumin, et stof i gurkemeje, kan bidrage til at reducere inflammation. Flere undersøgelser tyder på, at det kan lette symptomer på slidgigt og leddegigt, såsom smerter og betændelse. Andre forbindelser i gurkemeje kan også være medicinsk.

I laboratorietests, curcumin synes at blokere væksten af ​​visse former for tumorer. En undersøgelse viste, at gurkemeje ekstrakt, der indeholder curcumin kunne i nogle tilfælde. Det kan stabilisere tarmkræft, der ikke blev hjulpet af andre behandlinger. Men der er behov for mere forskning

Fordelene ved gurkemeje

Anti-depressiva

Tidsskriftet Lysbehandling Research offentliggjorde resultaterne af en forbløffende, innovativ undersøgelse det seneste år. Undersøgelsen tog 60 frivillige diagnosticeret med den svær depression (MDD), såsom manisk depression, og opdele gruppen at bestemme, hvordan patienter behandlet med curcumin klarede sig mod fluoxetin (Prozac), og hvordan en kombination af de to. Ikke alene var det opdaget, at alle patienter tolereret curcumin godt, men de opdagede curcumin var lige så effektivt som Prozac i forvaltningen depression.

anti inflammatorisk

Selvom akut (kortvarig) inflammation er gavnlig, kan det blive et stort problem, når det er kronisk (langvarig) og uhensigtsmæssigt i stilling over for kroppens eget væv. Det viser sig, at curcumin er stærkt antiinflammatorisk, det er så kraftig, at den passer til den effektivitet nogle anti-inflammatoriske lægemidler Curcumin blokke NF-kB, et molekyle, som bevæger i cellekernerne og tændes gener relateret til inflammation. NF-kB menes at spille en vigtig rolle i mange kroniske sygdomme.

Hvor kan man købe billige TurmericPlus

Det er nemt at finde nogen gurkemeje ekstrakt på markedet. Du kan købe det i markedet, i butik eller i kiosker. Den store stormagasin, omsorg for, og andre sælger også gurkemeje kosttilskud i denne stald. Dog kan ingen garantere kvaliteten af ​​produktet. Du skal være opmærksom på det. Således købe gurkemeje supplement i denne officielle hjemmeside er et godt råd. Følg dette link for at bringe dig der, og du kan købe billige gurkemeje ekstrakt i en god stand. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>