Hvor kan man få en Whey Protein supplement til din kost program

Valle tillæg har været at opdage at have store fordele at forbedre muskelmasse og støtte kost program. Læs for at få en Whey Protein.

Denne artikel vil fortælle dig, hvordan virker det og hvor kan man købe denne vare. Valle er den væske, der resterer efter mælken er koaguleret og anstrengt. Det er et biprodukt fra fremstilling af ost eller kasein og har flere kommercielle anvendelser. Sød valle er fremstillet under fremstillingen af ​​osteløbe typer af hård ost ligesom Cheddar eller schweizisk ost. Sur valle (også kendt som sur valle) er et biprodukt produceret under fremstillingen af ​​sure typer mejeriprodukter, såsom hytteost eller anstrengt yoghurt.

Hvad er valle proteintilskud?

Valle er den væske, der resterer efter mælken er koaguleret og anstrengt. Det er et biprodukt fra fremstilling af ost eller kasein og har flere kommercielle anvendelser. Sød valle er fremstillet under fremstillingen af ​​osteløbe typer af hård ost ligesom Cheddar eller schweizisk ost. Sur valle (også kendt som sur valle) er et biprodukt produceret under fremstillingen af ​​sure typer mejeriprodukter, såsom hytteost eller anstrengt yoghurt.

Whey protein er det protein, der er indeholdt i valle, den vandholdige del af mælk, der adskiller fra ostemassen, når fremstilling af ost. Valleprotein er almindeligt markedsføres som et kosttilskud, og forskellige sundhedsanprisninger er blevet tilskrevet det i alternativ medicin samfund. Selvom valleproteiner er ansvarlige for nogle mælkeallergi, de store allergener i mælken er kaseinerne.

ImpactWheyProtein er naturligt protein pulver, der kan hjælpe med at opbygge muskelmasse og drive dig tættere på din ideelle fitness-niveau. Først etableret i 2004, ImpactWheyProtein har solgt proteinpulver i over 50 lande i over et årti, og dens valleprotein er lavet til høje standarder med kun de fineste naturlige ingredienser.

Hvordan det understøtter din kost program

Tilføj valle og slip vægt? Det lyder for godt til at være sandt, men det kan arbejde.

ImpactWheyProtein Er rig på leucin: Leucin spiller en central rolle i proteinsyntese, en proces, der brænder igennem en hel kalorier. Desuden stimulerer fedtsyreoxidation.

Valle satiates din appetit: Undersøgelser viser, at valle kan mætte din appetit bedre end nogle andre typer af protein. Mælkeproteiner indeholder glycomakropeptid – et peptid, der stimulerer cholecystokinin (CCK). CCK er en intestinal hormon, der er frigivet efter indtagelse af et måltid, og det signalerer mæthed.

Denne ImpactWheyProtein hjælper folk droppe kropsfedt: Der er mindst to undersøgelser, hvor forskerne undersøgte valleprotein tilskud og vægttab. I en undersøgelse fra University of Oklahoma, fortalte forskerne begge grupper af deltagere ikke at ændre deres kost. Imidlertid blev en gruppe givet en ernærings supplement indeholdende valle (300 kalorier, 40 gram protein) en gang om dagen i to uger og to gange om dagen i de resterende otte uger af studiet. Begge grupper er involveret i en overvåget modstand og udholdenhed uddannelsesprogram for 10 uger.

Hvor kan man få en Whey Protein

Må ikke være panik, når butikken nærmer dig udsolgt. Du kan stadig få ImpactWheyProtein supplement især påvirke valleprotein ved at bestille på den officielle hjemmeside. Er det svært? Ekstremt ikke, behøver du kun at klikke på dette link og beslutte, hvilken slags ImpactWheyProtein du har brug for på butikken listen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>