Hvor kan du finde Glucomannan pille online sikkert?

Den glucomannan er meget populær for sin gavn for vægttab og appetitnedsættende. Hvor er bedst Glucomannan pille online?

Glucomannan er lavet af roden af ​​konjac plante (Amorphophallus Konjac) og i forbindelse med energi; diæt bidrager til vægttab, når det tages som anvist. Denne artikel tager et nærmere kig på videnskaben bag glucomannan, og om det er noget, du bør tage.

Glucomannanopløsningen fordele

Mens forskningen stadig udvikler sig, og FDA har ikke givet sin godkendelse til enhver glucomannan produkt sundhed eller vægttab krav, er forundersøgelser lovende. I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, deltagerne tager en glucomannan og psyllium husk kombination supplement mistet cirka 10 pounds i 16 uger i forhold til 1,7 pounds tabt i placebogruppen. En anden undersøgelse ved hjælp af kun glucomannan viste et gennemsnit på 5,5 pounds tabt over otte uger, uden at foretage andre kost eller livsstilsændringer.

Virker det?

Foreløbige beviser tyder på, at glucomannan kan fremme vægttab ved doser på 1-4 gram per dag ved at fremme mæthed og ved at blokere nogle kalorier fra at blive absorberet i kroppen. Forskning har vist, at den mere viskøse eller gellignende en fiber er, jo bedre er det synes at virke på de tre mekanismer, der påvirker appetit: mekanisk (fysisk at optage værelser i tarmen) hormonale (kontrollerende appetit hormoner), og overgangstiden ( bremse absorptionen af ​​fødevarer).

Sådan skal du tage Glucomannan pille

Når der ses på Glucomannan specifikt mange mennesker som runde tal på 5 gram før et måltid. Med en pulverform, er det så simpelt som en skefuld pulver blandet i vand. I pilleform, er det lidt sværere på grund af manglende plads i kapslen. For eksempel, hvis en pille var 700 mg, ville det tage 7 piller for at gøre, at 5-gram niveau.

Bedste Glucomannan pille online

Vi anbefaler dig at købe den SlimFizz formel. Den Proto-Col SlimFizz kan hjælpe dig med at få en stor supplement herunder naturlige glucomannan og andre naturlige ingredienser. Proto-col SlimFizz er en unik appetitnedsættende indeholdende den banebrydende fiber glucomannan, der er en naturlig opløselig fiber afledt af en høj kvalitet af ren Konjac. Med kun 6 kalorier pr drink, er SlimFizz specielt designet til at hjælpe med at kontrollere unødvendig sult til at reducere kolesterol og hjælpe med vægttab, når de tages som en del af en kalorie-diæt. Det er blevet en populær slankende støtten ikke kun i Storbritannien, men over hele verden for dem, der virkelig ønsker at tabe sig. Ud over at være en af ​​de stærkeste formuleringer på markedet, er det unikke ingredienser arbejder sammen om at undertrykke sult og støtte sundt vægttab.

Hvor kan du købe Glucomannan pille online

Du skal købe det på den officielle hjemmeside for SlimFizz. Brug linkene ordre her for at besøge den officielle hjemmeside for SlimFizz. Det vil hjælpe dig omdirigere hurtigt og nemt. Du kan også få garanti for produktet derovre via denne hjemmeside. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>