Hvor får bedst 5htp behandling og fordele

Har du nogensinde hørt om 5htp? Nå, er 5HTP behandling almindeligvis anvendes til at frigive angst, søvnløshed, vægt og belastningsreaktion.

Når du føler dig dårligt humør hver dag, vil du brug for sådan supplement til at reducere den. 5htp kan være den bedste til at reducere eller kontrollere din humørsvingninger, herunder stress og angst. Idet 5HTP supplement kan være en god behandling for kroppen sundhed såsom appetit kontrol og depressionslidelser. Derfor skal du læse denne artikel for at vide præcis brug af denne 5htp.

5HTP: hvad er det? Hvad er det godt for behandling?

5htp (5-hydroxytryptophan) er en aminosyre, at din krop naturligt producerer. Det er ikke fundet i fødevarer, men er skabt ud fra en anden aminosyre, tryptofan. Tryptofan findes i høj-protein animalske fødevarer som kød, fjerkræ, fisk og skaldyr, mejeriprodukter, og æg. 5HTP kosttilskud er normalt fremstillet af Griffonia simplicifola, en træagtig afrikansk busk. Denne plante frø indeholder naturligt 20% 5htp. I USA, er 5HTP sælges som en over-the-counter supplement for en række betingelser, herunder angst, depression, søvnforstyrrelser, migræne, ADHD, og ​​fibromyalgi.

Det er også en populær vægttab hjælp, da det kan hjælpe med at reducere appetitten. Årsagen 5HTP er potentielt anvendelige til så mange forskellige lidelser er, at når det er indtaget, bliver det konverteret til to vigtige master-kemikalier såsom serotonin og melatonin.

5htp og depression behandling

På grund af serotonin er kendt fordel ved behandling af depression, er 5HTP menes at spille muligvis en positiv rolle i at lindre symptomerne på depression. Tillægget rolle i behandling af depression, hvis nogen, er stadig under efterforskning.

Angst

Dokumentation om virkningerne af 5htp for angst er uklar. Tidlig forskning viser, at tage 25-150 mg 5htp gennem munden dagligt sammen med carbidopa synes at reducere angstsymptomer hos personer med angst. andre tidlige forskning viser dog, at tage højere doser af 5htp, 225 mg dagligt eller flere, ser ud til at gøre angst værre. Også, idet 60 mg 5htp dagligt gennem venen ikke reducere angst hos personer med panikangst.

appetit undertrykkelse

Forsøg med rotter fundet nedsat fødeindtag og vægttab med administrationen af ​​G. simplicifola ekstrakt. En lille (N = 20) klinisk forsøg blev effekten af ​​ekstrakten på mæthed blandt overvægtige kvinder. Nedsat appetit og et fald i den gennemsnitlige body mass index blev demonstreret på 4 uger.

5HTP for Sleep

5HTP kosttilskud klarede sig lidt bedre for søvnløshed. 5htp faldt den nødvendige tid til at komme til at sove og faldt antallet af natlige opvågninger.

Hvor får 5htp behandling

Hvis du ønsker at tage dette tillæg at få alle fordelene ved behandlingen, er det bedre at købe på officielle online butik. Den oprindelige 5HTP produkt, vi anbefaler, er tillægget fra EvolutionSlimming. Dette supplement er tillid og klinisk testet ved hjælp medicinske anmeldelser og undersøgelse. Derfor er denne originale 5htp fra EvolutionSlimming meget anbefales at tage. Klik på linket for at komme ind i deres officielle hjemmeside nu.