Hvor å få beste 5HTP behandling og fordeler

Har du noen gang hørt om 5htp? Vel er det 5HTP behandling som vanligvis anvendes for frigjøring av angst, søvnløshet, vekt, og stresslidelse.

Når du føler deg dårlig humør hver dag, vil du trenge en slik supplement for å redusere den. 5htp kan være den beste til å redusere eller kontrollere humørsvingninger, inkludert stress og angst. Tar 5htp supplement kan være en god behandling for kroppen helse som appetitt kontroll og depresjon lidelser. Derfor må du lese denne artikkelen for å vite nøyaktig bruk av denne 5HTP.

5HTP: hva er det? Hva er det godt for behandling?

5htp (5-hydroxytryptophan) er en aminosyre som kroppen naturlig produserer. Det er ikke funnet i mat, men er laget av en annen aminosyre, tryptofan. Tryptofan er funnet i høy-protein animalske matvarer som kjøtt, fjærkre, sjømat, meieriprodukter og egg. 5htp kosttilskudd er vanligvis produsert fra Griffonia simplicifolia, en treaktig afrikanske busk. Dette anlegget frø inneholder naturlig 20% ​​5HTP. I USA, er 5HTP selges som en over-the-counter supplement for en rekke tilstander som innbefatter angst, depresjon, søvnforstyrrelser, migrene, ADHD og fibromyalgi.

Det er også et populært vekttap hjelpemiddel siden det kan bidra til å redusere appetitten. Årsaken 5HTP er potensielt nyttig for så mange forskjellige lidelser er at når det er inntatt, blir det omgjort til to viktige stam kjemikalier som serotonin og melatonin.

5HTP og depresjon behandling

På grunn av serotonin er kjent nytte i behandling av depresjon, er 5HTP antatt å spille muligens en fordelaktig rolle i å lette symptomene på depresjon. Tillegget rolle ved behandling av depresjon, om noen, er fremdeles under undersøkelse.

Angst

Bevis på effekten av 5htp for angst er uklart. Tidlig forskning viser at inntak av 25-150 mg 5HTP gjennom munnen daglig sammen med karbidopa synes å redusere angst symptomer hos personer med angstlidelser. Imidlertid viser andre tidlig forskning som tar høyere doser av 5HTP, 225 mg daglig eller mer, synes å gjøre angst verre. Også, tar 60 mg 5HTP daglig gjennom venen ikke redusere angst hos mennesker med panikklidelser.

appetitt undertrykkelse

Studier på rotter funnet redusert matinntak og vekttap med administrasjon av G. simplicifolia ekstrakt. En liten (N = 20) klinisk studie vurderes virkningen av ekstraktet på metthetsfølelse hos overvektige kvinner. Nedsatt appetitt og en nedgang i gjennomsnittlig kroppsmasseindeks ble demonstrert på 4 uker.

5HTP for Sleep

5htp kosttilskudd gikk litt bedre for søvnløshet. 5HTP redusert tiden det tar å få sove og redusert antall nattlige oppvåkninger.

Hvor å få 5HTP behandling

Hvis du ønsker å ta dette tillegget for å få alle fordelene av behandlingen, er det bedre å kjøpe på offisielle nettbutikk. Den opprinnelige 5HTP produkt som vi anbefaler er tillegget fra EvolutionSlimming. Dette tillegget er klarert og klinisk testet ved hjelp av medisinske vurderinger og studier. Derfor er denne originale 5HTP fra EvolutionSlimming mye anbefales å ta. Klikk på linken for å komme inn i deres offisielle hjemmeside nå.