Hvad er tegn på testosteron supplement for facial hår?

Har du nogensinde vide forholdet mellem testosteron og ansigtshår? Her vil vi vise dig den fantastiske testosteron supplement for ansigtshår.

Nogle mænd er naturligt begavet på vokser meget tykke skæg, mens andre mænd kæmper for at tilføje endnu par hår til deres hage. Dette er ofte forklares med genetik, uden yderligere at diskutere årsagerne. Du er genetisk tilbøjelige til at producere små mængder af testosteron og DHT. Din krop har svært ved at udnytte de hormoner i receptor websteder. Dette gør du genetisk ude af stand til at vokse en skæg. Men hvordan er det testosteron supplement for facial hår?

Bevis for testosteron og ansigtshår

Testosteron er det hormon ansvarlig for normal vækst og udvikling af mandlige kønsorganer og opretholdelsen af ​​sekundære seksuelle karakteristika. Lave niveauer af testosteron hos mænd kan føre til seksuel dysfunktion, infertilitet, tab af krop og ansigtsbehåring og mandlig osteoporose. Læger kan ordinere aktuelle testosteron cremer og geler til at supplere kroppen produktionen af ​​testosteron.

Alle er født med en genetisk disponerede evne til dyrkning facial hår. Hvad bestemmer hastigheden og tætheden af ​​ansigtsbehåring på en person, er, at hvordan aktiveres denne evne er med det samlede levetid eksponering for testosteron. Du kan snarere få en idé om, hvor meget inaktiveret skæg hår du har ved omhyggeligt at føle arten af ​​din fersken fuzz.

Normal ansigtet hårvækst

Normal skægvækst bestemmes af hormonet testosteron udskilles af testiklerne og ved genetisk disposition. For eksempel har nogle etniske grupper, såsom American Indian, ikke vokse ansigtsbehåring. Desuden, uanset hvad din race, hvis din bedstefar og far havde meget lidt hår i ansigtet, chancerne er gode, at du heller ikke vil udvikle fuldskæg. Væksten i ansigtshår udløses i puberteten, hvilket for nogle mænd ikke kan ske, før de er i deres midten af ​​20’erne.

Hvordan testosteron og DHT stimulerer skægvækst

Testosteron og DHT kan have uafhængige roller i kontrollen af ​​mandlige ansigtet hårvækst, dvs T for hårsækken priming og DHT til fremme af lineær vækst. Men skal du helt sikkert tage det naturlige supplement eller behandling for at få den sikker brug. Denne måde din krop vil ikke lukke sin egen produktion (naturligvis), og de højere hormonniveauer produceret af din egen krop vil stadig øge din ansigtsbehåring vækst.

Bedste Testosteron tillæg

Det bedste supplement, der kan hjælpe dig med at øge og øge testosteron er Testogen. Dette Testogen er lavet af naturlige ingredienser. TestoGen er et produkt fyldt med aktive ingredienser, der støtter forbedrede niveauer af testosteron. Dette produkt er overkommelig og ideel for atleter og bodybuildere eller folk, der ønsker at føle sig forfrisket ved at kæmpe de negative virkninger af lavt testosteron hormon. Sandsynligvis den bedste af alle kosttilskud, der øger testosteron niveauer er Testogen.

Testogen slår den nærmeste konkurrence i alle afdelinger, pris, kvalitet og naturlige ingredienser. Hvis du ønsker at købe TestoGen kapsler, hvilket vil bidrage til at øge testosteron niveauer, skal du besøge TestoGen officielle hjemmeside for at bestille den originale og sikker flaske testosteron booster. Find linket og på den for at føre dig til deres officielle hjemmeside.