Hur mycket kostar tillägget med 5HTP kosta officiellt?

Ska du köpa 5HTP tillägg? Att välja rätt tillägg med 5HTP är nu lätt här med särskild 5HTP kostnad.

Vet du hur mycket kostar 5HTP kostnaden? 5HTP är en mycket välkänd formel för många problem när det gäller stress release, depression, ångest och viktminskning. Att köpa denna produkt är olika. Men många människor köper det av bara för att få särskild rabatt. Här kommer du att omdirigeras till få produkten på den officiella hemsidan. Du måste dock veta först vad 5HTP tillägg är för målen. Läs den här artikeln och fin recensioner.

Vad är 5HTP?

5HTP omvandlas i kroppen in i hjärnan kemiska budbäraren serotonin. Serotonin i hjärnan fungerar som en kemisk budbärare och påverkar en majoritet av cellerna i hjärnan, inklusive sömn, aptit, sinnesstämning och sexuell lust.

5HTP härrör från västafrikanska Griffonia simplicifolia träd, den enda naturliga källan finns, med hjälp av ett speciellt utvecklad process som behåller så mycket av den aktiva ingrediensen som möjligt. Tillägget är sedan inkapslat i en helt vegetarisk cellulosa kapsel, var och en ger 100 mg 5HTP (i aminosyraform).

Är 5HTP säker?

Eftersom det är en naturligt förekommande substans i kroppen, är 5HTP mestadels säker för kortvarig användning (upp till 12 veckor). Dock bör de med befintliga gastrointestinala problem vara försiktig och tala med en läkare, eftersom det finns rapporter om gastrointestinala biverkningar, inklusive illamående, kräkningar, buksmärta och diarré. Undvik också att ta detta tillägg om du redan tar antidepressiva medel (t.ex. en SSRI eller MAO-hämmare) eller ser en psykisk hälsa specialist för svår depression eller bipolär sjukdom. 5HTP har varit känt för att öka självmordstankar.

interaktioner

5HTP ökar en hjärna kemikalie som kallas serotonin. Vissa läkemedel mot depression ökar också serotonin. Ta 5HTP tillsammans med dessa läkemedel mot depression kan öka serotonin för mycket och orsaka allvarliga biverkningar inklusive hjärtproblem, frossa och ångest. Ta inte 5HTP om du tar mediciner mot depression.

Var kan jag köpa 5HTP pris

5HTP finns i droghandel, hälsokostbutiker och på nätet för ca $ 10 till $ 20 per flaska. Se till att leta efter ren 5HTP eller Griffonia simplicifolia utdrag på flaskan. Försök att undvika tillsatser, fyllmedel eller bindemedel. Innan det, se till att kontrollera med din läkare för att se till att det inte finns några andra saker som du kan ta som kan öka din serotoninnivåerna på ett negativt sätt.

Nu kan du köpa produkten endast på certifierade och officiella hemsida. Här är i EvolutionSlimming. Webbplatsen är officiell leverantör från tillverkaren med ett specialpris på återförsäljaren. Du kan också få den särskilda rabatten och erbjuder vid köp av produkten direkt för EvolutionSlimming. Nu, klicka på länken. Du kommer att besöka den officiella hemsidan från EvolutionSlimming.