Hol kap legjobb 5HTP kezelés és előnyök

Hallottál már a 5HTP? Nos, a 5HTP kezelés általánosan használt felszabadító szorongás, álmatlanság, testsúly, és a stressz rendellenesség.

Amikor érzi rossz hangulat minden nap, akkor kell az ilyen kiegészítést, hogy csökkentse azt. 5HTP lehet a legjobb, hogy csökkentsék vagy irányítani a hangulatváltozások, beleértve a stressz és a szorongás. Figyelembe 5HTP kiegészítés lehet egy jó kezelés a test egészségének, mint étvágy szabályozásában és a depresszió kezelésére. Ezért el kell olvasni ezt a cikket, hogy pontosan tudják az ezzel 5HTP.

5HTP: mi ez? Mire jó a kezelés?

5HTP (5-hidroxi-triptofán) egy aminosav, amely a szervezet természetes gyárt. Nem található az élelmiszerben, hanem létrejön egy másik aminosav, triptofán. Triptofán található magas fehérjetartalmú állati ételek, mint a hús, baromfi, tenger gyümölcsei, tej és tojás. 5HTP kiegészítők általában előállított Griffonia Simplicifolia, egy fás-afrikai cserje. Ez a növény magok természetesen tartalmazzák a 20% 5HTP. Az Egyesült Államokban, 5HTP értékesítik, mint egy over-the-counter-kiegészítő a különböző körülmények között, beleértve a szorongás, depresszió, alvászavarok, migrén, ADHD, és a fibromyalgia.

Ez is egy népszerű fogyás támogatást, mivel segíthet csökkenteni az étvágyat. Az ok, 5HTP potenciálisan hasznos olyan sok különböző rendellenességek, hogy amint azt lenyelik, ez lesz átalakítható két fontos mester vegyi anyagok, mint a szerotonin és a melatonin.

5HTP és a depresszió kezelésére

Mivel a szerotonin ismert előny a depresszió kezelésében, 5HTP úgy gondolják, hogy játszani esetleg egy jótékony szerepet enyhítésében a depresszió tüneteit. A kiegészítés szerepe a depresszió kezelésében, ha van, még vizsgálat alatt.

Szorongás

Bizonyíték hatásairól 5HTP a szorongás nem tisztázott. Korai kutatások azt mutatják, hogy a vevő 25-150 mg 5HTP szájon át naponta együtt karbidopa tűnik, csökkenti a szorongásos tünetek embereknél szorongásos zavarok. Azonban más korai kutatások azt mutatják, hogy a vevő a magasabb dózisú 5HTP, 225 mg naponta, vagy több, úgy tűnik, hogy a szorongás rosszabb. Továbbá, figyelembe 60 mg 5HTP napi keresztül a vénába nem csökkenti a szorongás emberek pánikbetegség.

étvágycsökkentő

Patkányokon végzett vizsgálatokban találtak csökkent táplálékfelvételt és a testsúlycsökkenés a beadását G. Simplicifolia kivonat. Egy kis (n = 20) klinikai vizsgálatban értékelték a hatás a kivonat jóllakottság a túlsúlyos nőknél. Csökkent étvágy és csökken a közepes testtömegindexe mutattak a 4. héten.

5HTP Sleep

5HTP kiegészítők jártak egy kicsit jobban az álmatlanság. 5HTP csökkent a szükséges idő, hogy aludni, és csökkent az éjszakai felébredések számának.

Hol kap 5HTP kezelés

Ha azt szeretnénk, hogy ezt a kiegészítést, hogy minden kezelés előnyeit, akkor jobb, ha vásárolni hivatalos online áruház. Az eredeti 5HTP termék, ajánljuk a kiegészítőkre EvolutionSlimming. Ez a kiegészítés megbízható és klinikailag tesztelt az orvosi vélemény és tanulmány. Ezért ez az eredeti 5HTP származó EvolutionSlimming sokkal ajánlott, hogy vegyék. Kattints a linkre, hogy bekerüljön a hivatalos honlapon most.