Hoeveel kost het supplement met 5HTP kosten officieel?

Bent u van plan om de 5HTP supplement kopen? Het kiezen van de juiste aanvulling met 5HTP is nu gemakkelijk hier met speciale 5HTP kosten.

Weet jij hoeveel kost het 5HTP kosten? 5HTP is een zeer bekende formule voor veel problemen met de spanning release, depressie, angst, en gewichtsverlies. Om dit product te kunnen kopen is divers. Echter, veel mensen kopen door alleen aan de speciale korting te krijgen. Hier wordt u doorgestuurd naar het product te krijgen op de officiële website. Echter, je moet weten op het eerste wat de 5HTP supplement is voor de doelen. Lees dan dit artikel en fin de beoordelingen.

Wat is 5HTP?

5HTP wordt omgezet in het lichaam in de hersenen chemische boodschapper serotonine. Serotonine in de hersenen werkt als een chemische boodschapper en beïnvloedt de meerderheid van de cellen in de hersenen, zoals slaap, eetlust, stemming en seksueel verlangen.

5HTP is afgeleid van West-Afrikaanse Griffonia simplicifolia boom, de enige natuurlijke bron beschikbaar is, met een speciaal ontwikkeld proces dat zoveel mogelijk van het actieve bestanddeel mogelijk behoudt. Het supplement wordt vervolgens ingekapseld in een volledig vegetarische cellulose capsule, die elk 100 mg 5HTP (in aminozuurvorm).

Is 5HTP veilig?

Omdat het een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam, 5HTP meestal veilig voor kortdurend gebruik (tot 12 weken). Echter, de bestaande maagdarmproblemen moet voorzichtig zijn en spreken met een arts, aangezien er meldingen van gastro-intestinale bijwerkingen, zoals misselijkheid, braken, buikpijn en diarree. Vermijd ook het nemen van dit supplement als u al antidepressiva (zoals een SSRI of MAO-remmers) of zien een geestelijke gezondheid specialist voor ernstige depressie of een bipolaire stoornis. 5HTP is bekend dat suïcidale gedachten te verhogen.

interacties

5HTP verhoogt een stof in de hersenen serotonine. Sommige medicijnen voor depressie verhogen ook serotonine. Inname 5HTP samen met deze medicijnen voor depressie misschien te veel verhogen serotonine en ernstige bijwerkingen zoals hartproblemen, rillingen, en angst veroorzaken. Do 5HTP niet als u het nemen van medicijnen voor depressie.

Waar te 5HTP prijs te kopen

5HTP wordt gevonden in drogisterijen, gezondheidswinkels en online voor ongeveer $ 10 tot $ 20 per fles. Zorg ervoor om te zoeken naar pure 5HTP of Griffonia simplicifolia extract op de fles. Proberen om additieven, vulstoffen of bindmiddelen te voorkomen. Alvorens het, zorg ervoor om te controleren met uw arts om ervoor te zorgen dat er geen andere dingen die je zou kunnen nemen dat kan uw serotonine in een negatieve manier te verhogen.

Nu kunt u het product te kopen alleen op de gecertificeerde en de officiële website. Hier is in de EvolutionSlimming. De site is de officiële leverancier van de fabrikant met een speciale prijs van de retailer. U kunt ook de speciale korting biedt als u direct de aankoop van het product voor de EvolutionSlimming. Nu, klik op de link. U vindt de officiële website van EvolutionSlimming.