Hjemmelaget naturlig kolon detox og supplement må du ta

Her er måter å få den naturlige kolon detox. Følgende tips syk hjelpe deg til å avgifte din kolon sunt. Få også supplement for det.

Hvis du lider av kronisk forstoppelse eller andre tarmforstyrrelser, kan det være lurt å prøve en hjemmelaget kolon rens for å skylle ut noen av giftstoffer i kroppen din som bidrar til dårlig helse. Du trenger ikke å bruke masse penger for å rense kolon; kan du ofte bruke ingredienser du allerede har til å gjøre et kolon rens. Men bør du planlegge din kolon rens for å begynne på en dag når du ikke trenger å forlate huset for å gi kroppen din tid til å tilpasse seg den interne renselsesprosess.

Epler, eple cider eddik

Mange avanserte kolon-rensing protokoller inkluderer hele epler, applesauce, eplejuice eller eple cider eddik (ACV) fordi denne enkle frukt er en kraftig rensende mat. Høy i fiber, et næringsstoff som allerede er viden kjent for å fremme sunn fordøyelse, epler er også rik på pektin, et karbohydrat forbindelse som fungerer som et fortykningsmiddel i tarmen. Når det tas i terapeutiske doser, kan pektin hjelpe utrydde bebygde giftstoffer i tykktarmen og styrke tarmslimhinnen.

juice faster

Juice faster består av å konsumere bare juice av fersk frukt og grønnsaker i en til tre dager, eller lengre. De beste rensing frukt og grønnsaker inneholder epler, gulrøtter, rødbeter, ingefær, spinat, pærer, selleri, grønnkål, kål, ananas, tranebær, og andre mørke grønne blader. Sitrusfrukter er vanligvis unngås mens fasting. Økologisk frukt og grønnsaker er best.

Vann

For kolon rensing, er det beste du kan gjøre er å drikke mye vann. Det er viktig å drikke minst 10 til 12 glass vann i dag. Regelmessig inntak av vann vil gi kroppen din væske og smøring er nødvendig for å skylle ut giftstoffer og avfall fra kroppen på en naturlig måte.

avokado

For daglig kolon rensing, avokado er en annen flott alternativ for avrusning og fordøyelsen. Som epler, avocados er rike på fiber, og omfatter både løselige og uløselige varianter i et forhold på omtrent en til tre, som er unik. I tillegg, som det viser seg, er uløselig fiber typen som fremmer sunn avføring og renser kolon, effektivt redusere en generell risiko for å utvikle tykktarmskreft.

Kjøp naturlig kolon detox

Hvilke av disse naturlig detox metoder har du prøvd? Hva var dine erfaringer? Men for å fullføre måter, kan du også ta naturlig supplement. Vi anbefaler deg å ta PureColonDetox. Dette tillegget er laget av naturlige ingredienser med kliniske tester. Du må få denne PureColonDetox på deres offisielle hjemmeside for å garantere originalitet. Klikk på denne linken for å få vurderinger og bestille ekte PureColonDetox med spesiell pris og rabatter.