Har tillskott av testosteron i drogtest påverka resultatet?

Kommer tillskott av testosteron i drogtest påverkar varandra? Vissa människor kan göra ett drogtest för deras tillägg. Vad är detta?

Om du är på jobbet jakt, är chansen att du kommer att behöva kissa i en kopp någon gång om du inte redan har gjort. Fler och fler företag att utsätta sina anställda att läkemedels filmvisningar, avfärda kandidater som testar positivt. Vad handlar om användningen av tillägget? Att ta reda på om tillskott av testosteron visas på drogtest, läsa den här artikeln.

Drogtest

Urinprov, ett av de vanligaste läkemedelsscreeningmetoder, analyser urinprov för förekomst av vissa illegala droger och receptbelagda läkemedel, inklusive alkohol, amfetamin, bensodiazepiner, marijuana, kokain, PCP, och opioider (narkotika). Även ovanligt, kan ett drogtest rapportera förekomsten av illegala droger, även om ingen togs. Det finns gott om lagliga livsmedel och mediciner, från bagels att hosta suppressants, som innehåller mycket små spår av dessa läkemedel.

Vad bör tillägget?

I avsaknad av rigorösa regeringens utvärdering är kvalitetskontroll av tillägg tillverkning betrodd att komplettera företag. Stora företag som producerar konventionella kosttillskott såsom vitaminer och mineraler, i synnerhet för tillverkningsnormer som används vid framställningen av farmaceutiska produkter, kommer sannolikt att uppnå god kvalitetskontroll. Denna kontroll omfattar precision med ingrediensnivåer och märkning och undvikande av odeklarerat ingredienser eller föroreningar. Men det finns bevis för att en sådan kontroll inte sker med alla tillägg typer. Tillverkaren analys av 16 kommersiella DHEA produkter visade att endast hälften av produkterna innehöll mängden DHEA anges på produktetiketten. Innehållet varierade från 0 till 150% av det angivna innehållet.

Testogen supplement

Hur handlar om att ta en Testogen tillägg? Testogen skapas och formuleras med naturliga ingredienser. Det kommer att vara säkra för att ta den. Testogen kan stimulera din libido till nya höjder och njuta av toppresta i sovrummet. Det är inte bara kvinnor som är för trött eller har huvudvärk några nätter. TestoGen innehåller naturliga ingredienser för att öka din testosteron enkelt och säkert. När man blir äldre, börjar testosteronnivåerna att sjunka och det blir svårare att utföra på ditt bästa

Nu kan du få fördelarna med att ta Testogen. Ända rullade ur sängen på morgonen och undrade varför du besväras? Du ser inte bra. Du behöver inte må bra. Slappa kroppen, ständigt trött, deprimerad. Testosteron är det som gör en man. Det kommer att förbättra en muskulös-up, stark, viril och självsäkra mannen som lever livet till fullo. TestoGen tar dig tillbaka till den verkliga genom att höja din flaggningstestosteronnivåer på ett säkert och effektivt med enbart naturliga ingredienser.

Den som du kan göra är att köpa Testogen på den officiella nätbutik. Det är att minska eller bortse från möjligheten att få falska produkter. Drogtestet kan inkluderas ibland. Du kan dock inte oroa sig för resultatet. Hämta nu på den officiella hemsidan genom att klicka på länken webbadress som tillhandahålls här.