Gurkemeje kosttilskud bivirkning og sikkerhed til at tage til sundhed

Når du tager et supplement, skal du kende de anmeldelser og bivirkninger. Hvad er potentialet Gurkemeje kosttilskud bivirkning?

Gurkemeje, den vigtigste krydderi i karry, er nok den mest magtfulde urter på planeten ved kampene og potentielt vende sygdom. Det har så mange helbredende egenskaber, der i øjeblikket har der været 6.235 peer-reviewed artikler offentliggjort beviser fordelene ved gurkemeje og en af ​​sin berømte helbredende forbindelser curcumin. Er denne gurkemeje virkelig arbejde? Er der nogen potentiel bivirkning af at tage denne gurkemeje tillæg?

Hvor sikker er gurkemeje?

Der har været mange kliniske forsøg med gurkemeje og curcumin til forskellige lidelser, og der har ikke været nogen væsentlig bivirkning rapporteret. Faktisk på grund af sin sikkerhedsprofil, anses det at gurkemeje eller curcumin kunne være en god ikke-toksisk alternativ til NSAID’er, antiarthritiske lægemidler etc. På grund af den enestående sikkerhedsprofil, kan gurkemeje selv modvirke bivirkninger af lægemidler og kræftbehandling.

Har for meget gurkemeje har bivirkninger?

Både gurkemeje og curcumin, dets vigtigste aktive ingrediens, er generelt anses for sikre og uden nogen alvorlige bivirkninger. Alligevel kan nogle mennesker oplever bivirkninger, når de tager dem i store doser som kosttilskud. Nogle gurkemeje pulvere kan også være høj i bly, et tungmetal der er specielt giftigt for nervesystemet.

Hvis gurkemeje er sikkert, hvorfor jeg står bivirkninger?

Nogle par faktorer kan skyldes, som man kan blive udsat for bivirkninger af gurkemeje.

Dosis: Høje doser af gurkemeje er mere tilbøjelige til at forårsage bivirkninger end lav dosis.

Type: Gurkemeje kosttilskud er mere tilbøjelige til at forårsage bivirkninger end krydderi.

Tid: Nogle bivirkninger som ubehag i maven er forbigående, så du ikke står over for dette i det lange løb. lang tids brug af højdosis kosttilskud kan dog være skadelige.

Tid til at tage gurkemeje: Der er ingen specifik tid på at tage gurkemeje. Men hvis du tager det på tom mave eller tæt på tidspunktet for at tage medicin, du kunne stå over bivirkninger.

Kvalitet: vælge altid efter en top mærke gurkemeje supplement eller organisk gurkemeje for at undgå risikoen for tungmetalforurening og forfalskning.

Bedste sikker gurkemeje til at tage

Den bedste gurkemeje at tage, er det TurmericPlus. Den TurmericPlus kommer fra alle naturlige ingredienser klinisk godkendt af FDA. Dette er originalitet lavet til sikker brug. Dog være opmærksom på at tage dosis. Du skal gøre som oplysningerne på flasken. Nu kan du købe TurmericPlus kun på den officielle hjemmeside for at undgå falsk. Klik på linket her for at omdirigere dig til den officielle hjemmeside for autoriseret TurmericPlus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>