Glucomannan supplement vægttab piller: sikkert for sundhed

Glucomannan supplement vægttab piller er tilgængelige for dig nu. Denne fedtforbrænder supplement er meget velegnet til alle.

Glucomannan er en sukker fremstillet ud fra roden af ​​konjac plante (Amorphophallus konjac). Glucomannan pulver, kapsler og tabletter anvendes som medicin. Glucomannan anvendes til forstoppelse, vægttab hos voksne og børn, type 2 diabetes, Blodkontrolstandard sukker, og sænke kolesterol. I fødevarer, er glucomannan anvendes som fortykningsmiddel eller geleringsmiddel. Glucomannan mel og pulver anvendes i fødevarer.

Glucomannan i fødevarer

Glucomannan bruges i visse fødevarer som fortykningsmiddel, men det vigtigste punkt af interesse for os er, at glucomannan kan bruges til at lave en form for japansk noodle kaldet SHIRATAKI. Disse har et højt niveau af fiber, næsten ingen kalorier, og de er kendt for at absorbere varianter af saucer og krydderurter, at de er parret med. Flere forskellige virksomheder har udviklet serier af kost nudler, pasta og ris baseret på ingrediensen glucomannan, blandet med en stor mængde vand. Disse omfatter mærker som Zero nudler og Skinny nudler.

Hvad er opløselige fibre af glucomannan?

Opløselige fibre er en form for såkaldt ”kompleks” kulhydrat (hvilket betyder, at deres mere omfattende molekylstruktur er sværere for vores krop at nedbryde), der er opløselig i vand. Flydende, opløselige fibre danner viskose geler. For eksempel er frugt pektin bruges til at blive tykkere syltetøj og gelé, mens xanthangummi bruges som en emulgator, der gør fødevarer mere cremet. Opløselige fibre er også stor bakterier fødevarer (som tjener opløselige fibre udtrykket præbiotisk). Vores gastrointestinale bakterier ivrigt fermentere opløselige fibre, skaber biprodukter såsom værdifulde næringsstoffer eller ikke så ønskelige gasser.

Glucomannanopløsningen fordele

Mens forskningen stadig udvikler sig, og FDA har ikke givet sin godkendelse til enhver glucomannan produktets sundhed eller vægttab krav, er forundersøgelser lovende. I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, deltagerne tager en glucomannan og psyllium husk kombination supplement mistet cirka 10 pounds i 16 uger i forhold til 1,7 pounds tabt i placebogruppen. En anden undersøgelse ved hjælp af kun glucomannan viste et gennemsnit på 5,5 pounds tabt over otte uger, uden at foretage andre kost eller livsstilsændringer.

Hvordan virker det?

Glucomannan kan arbejde i maven og tarmene ved at absorbere vand til dannelse af en voluminøs fiber, som behandler forstoppelse. Det kan også forsinke absorptionen af ​​sukker og cholesterol fra tarmen og hjælpe med at styre sukkerindhold i diabetes og reducere cholesterolniveauer.

Studier og vægttab

Der har en række undersøgelser, der studerer forholdet mellem Glucomannan forbrug og vægttab. Disse har altid fundet, at brugerne oplever betydeligt mere vægttab, når forbrugende Glucomannan sammenlignet med placebo produkt. De fleste af disse undersøgelser opfordres brugerne til ikke at ændre deres sædvanlige spise- eller motionsvaner under de kliniske forsøg, for at udelukke vægttab skyldes andre faktorer.

Bedste Glucomannan supplement vægttab piller

De bedste Glucomannan supplement vægttab piller anbefaler vi Proto-Col SlimFizz. Dette er en stor vægttab supplement GJ Glucomannan. SlimFizz Glucomannan er også høj i naturlig viskositet og fri for sulfater og tungmetaller. Glucomannan fungerer som en naturlig appetitnedsættende. Efter at være blevet forbrugt, Glucomannan udvider i maven og ned til tarmkanalerne, hvilket efterlader dig med følelsen af ​​fylde og hjælper med at reducere dit daglige kalorieindtag.

Hvor kan det købes

Du skal købe SlimFizz på den officielle hjemmeside. Du kan vælge det produkt, ved at klikke på linket orden her. Det vil omdirigere dig til den officielle hjemmeside for SlimFizz som bedste glucomannan supplement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>