Glucomannan supplement til vægttab, der virkelig fungerer

Vi leverer store oplysninger om glucomannan supplement til vægttab. Dette er en meget populær fedtforbrænder i dag.

Enhver, der er på udkig efter en naturlig støtte til vægttab behøver ikke lede længere end glucomannan, og det er også en af ​​de få ingredienser, der er videnskabeligt bevist at arbejde. Glucomannan er en naturlig fiber, der opnås fra rødderne af konjac planten. Også kaldet konnyaku kartoffel, elefant yam, voodoo lilje; konjac er hjemmehørende i mange østlige lande, herunder Japan og Indonesien. Men ved du, hvor den bedste Glucomannan appetitnedsættende, der virker, er?

Hvad er glucomannan?

Glucomannan er en ingrediens, der er afledt fra roden af ​​planten Konjac (Amorphophallus konjac), som er blevet dyrket i Asien i århundreder til anvendelse som levnedsmiddel og medicin. Glucomannan er en opløselig fiber, som har kapacitet til at absorbere så meget som 17 gange sin egen vægt i vand. Dette betyder, at ved indgangen til maven, svulmer, når den absorberer vand, skaber bulk. Denne effekt forårsager en undertrykkelse af appetit. Da det anses en kostfiber, er Glucomannan ofte anvendes til behandling af forstoppelse eller til forbedring af afføring.

Glucomannanopløsningen fordele

Mens forskningen stadig udvikler sig, og FDA har ikke givet sin godkendelse til enhver glucomannan produkt sundhed eller vægttab krav, er forundersøgelser lovende. I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, deltagerne tager en glucomannan og psyllium husk kombination supplement mistet cirka 10 pounds i 16 uger i forhold til 1,7 pounds tabt i placebogruppen. En anden undersøgelse ved hjælp af kun glucomannan viste et gennemsnit på 5,5 pounds tabt over otte uger, uden at foretage andre kost eller livsstilsændringer.

Studier og vægttab

En række undersøgelser, der studerer forholdet mellem Glucomannan forbrug og vægttab. Disse har altid fundet, at brugerne oplever betydeligt mere vægttab, når forbrugende Glucomannan sammenlignet med placebo produkt. De fleste af disse undersøgelser opfordres brugerne til ikke at ændre deres sædvanlige spise- eller motionsvaner under de kliniske forsøg, for at udelukke vægttab skyldes andre faktorer.

Hvor meget glucomannan til at tabe sig

Glucomannan kapsler og pulvere er tilgængelige i enkelt servering doser samt i bulkpulver. Daglige totale doser på 3 til 4 g glucomannan, taget trinvist i løbet af dagen før måltiderne, er effektive til vægttab. Den bedste vægttab resultat fra denne diæt supplement er kun muligt, når det er taget omkring 30 minutter før måltider. Du kan købe glucomannan fra pålidelige online sælgere, der er kendt for at sælge den bedste kvalitet af produkterne.

Glucomannan kapsler til vægttab

Fiber skaber følelser af mæthed, derfor gør det lettere at spise mindre mad og forbruge færre kalorier. Den amerikanske Diætetiske Association anbefaler 25g fiber dagligt for kvinder og 38 g for mænd i alderen op til 50, og 21 og 30 g, henholdsvis, efter 50 år Glucomannan er en nem måde at øge daglige indtag fiber og hjælpe med vægttab.

Andre sundhedsmæssige fordele

Det er en vandopløselig fiber. Af denne grund, i de indiske Ayurvedic Herbal medicin, glucomannan er traditionelt brugt som et naturligt middel til at overvinde forstoppelse og fordøjelsesbesvær spørgsmål. Som vi havde diskuteret i begyndelsen af ​​denne artikel, kan denne diæt supplement absorbere en masse glukose og fedt i sig selv fordøjelseskanalen og efterlader en mindre mængde af dem for kroppen at optage. Da denne diæt supplement højviskose i naturen, det er som en svamp, der suger selv den overskydende kolesterol i tarmen.

Hvor kan det købes

Hvis du ønsker at købe den Glucomannan supplement til vægttab, kan du besøge de links her. Det omdirigerer syg du at være på den officielle hjemmeside for Proto-Col SlimFizz. Den Proto-Col SlimFizz er en betroet glucomannan supplement, der fungerer meget effektiv og betydelig. Det virker som en appetitnedsættende og vægttab. Nu skal du klikke på linket for at være på den officielle hjemmeside for denne Proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>