Glucomannan supplement piller før og efter: få resultatet

Nu kan du se glucomannan supplement piller før og efter indtagelse. Du bør lære dette at hjælpe problemer i kropsvægt.

Glucomannan er en vandopløselig kostfiber lavet af stilken af ​​konjac plante. Tillægget er med til at forsinke gastrisk tømning tid, for at tilskynde mæthed og at bremse fordøjelsessystemet, så du føler fyldigere længere. Glucomannan hjælper også forbedre lipid profiler, som kan hjælpe med at øge din gode kolesterol niveauer og lavere triglycerid niveauer. Fordi glucomannan svulmer, når den absorberer vand, er det også nyttigt som et afføringsmiddel.

Selv Food and Drug Administration har godkendt glucomannan som en kød bindemiddel og tilsætningsstof, er det ikke blevet valideret som et vægttab støtte eller medicinsk behandling. Tal med din læge, før du prøver nogen ny medicin eller supplement, især hvis du har en kronisk sygdomstilstand.

Smart supplement valg

Hvis du er en af ​​de 45 millioner amerikanere, der køber vægttab produkter, tilbringe en total på $ 33 milliarder hvert år, kan du ønsker at tjekke ud glucomannan. Glucomannan er ikke en tryllestav du tager som et supplement til at udløse ubesværet svind. Den eneste måde at tabe sig og holde det ud er ved at ændre din livsstil, herunder spise- og motionsvaner, der kan have spillet nøgleroller undervejs. Dog kan glucomannan være en smart supplement valg, der rent faktisk kan hjælpe dig med at tabe mere vægt som en del af programmet eller planlægger du har valgt til slankning. Lad os se, hvorfor det virker.

Hvordan virker det?

Glucomannan kan arbejde i maven og tarmene ved at absorbere vand til dannelse af en voluminøs fiber, som behandler forstoppelse. Det kan også forsinke absorptionen af ​​sukker og cholesterol fra tarmen og hjælpe med at styre sukkerindhold i diabetes og reducere cholesterolniveauer.

Er det virkelig arbejde?

At studere mekanismer er altid interessant, men hvad vi virkelig ønsker at vide, er, hvis det her fører til faktiske pounds går tabt. Heldigvis har vi flere randomiserede kontrollerede forsøg med glucomannan. Disse typer af undersøgelser er guldstandarden af ​​videnskabelige forsøg i mennesker. I den største, blev 176 raske overvægtige mennesker randomiseret til at indtage enten et supplement med glucomannan eller placebo (en uvirksom pille), mens du er på en kaloriefattig diæt.

Glucomannan som et vægttab option

Glucomannan kan medføre nogle abdominal bivirkninger, men er sikkert at tage som et vægttab supplement. Det er et naturligt produkt uden stimulanser. Det hjælper lavere kolesterol og kan bidrage til at regulere glukose. Det er en opløselig fiber, hvilket betyder, at det elimineres ved kroppen i stedet lagret. Det hjælper med regelmæssighed. Doseringer kan justeres i forhold til individuel tolerance. Begynd langsomt og øge gradvist, hvis det ønskes. Du må ikke tage mere end den anbefalede dosering maksimum. Drik massere af vand, når du tager glucomannan.

Skulle du prøver glucomannan?

Ifølge beviserne, glucomannan er et effektivt vægttab supplement. Men samme som med enhver vægttab strategi, virker det ikke isoleret,. Den eneste kendte måde at tabe sig på længere sigt er at lave en permanent ændring i din livsstil. Glucomannan kan hjælpe med at gøre, at lettere, men det vil ikke fungere nogen mirakler på egen hånd.

Køb Glucomannan tillæg

Den bedste glucomannan supplement er Proto-Col SlimFizz. Proto-col SlimFizz er en unik appetitnedsættende indeholdende den banebrydende fiber glucomannan, der er en naturlig opløselig fiber afledt af en høj kvalitet af ren Konjac. Det er meget let at få Proto-Col SlimFizz som den bedste Glucomannan supplement. Du kan besøge den officielle hjemmeside for SlimFizz. Brug linket ordre lige her til at fortsætte med at være på den officielle hjemmeside. Nu købe SlimFizz lige nu med det specielle middel appetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>