Glucomannan supplement kost bedømmelser: gør det virkelig arbejde?

I dag præsenterer vi glucomannan supplement kost anmeldelser for vigtige oplysninger om fedtforbrænder. Find det bedste produkt.

Denne information vil guide dig på den bedste måde at effektivt supplement kost. Lad os læse nedenfor. Til at begynde med, glucomannan er en vandopløselig kostfiber ekstraheret fra roden af ​​konjac plante. Hvis det indtages, det virker til potentielt undertrykke appetitten, forbedre fordøjelsen, støtte sunde kolesterol og blodsukkerniveauer og fremme vægttab. Det anvendes i kosttilskud; drikke blandinger, og det er føjet til de fødevarer.

Alt om glucomannan

Glucomannan er tilgængelig på online-forhandlere og lokale købmænd. Der er ingen officielle hjemmeside, fordi det er en ingrediens, der anvendes af enhver producent. Vi kan godt lide, at det er naturligt og indgår i sunde planer.

Glucomannan har en enestående evne til at optage vand og er en af ​​de mest viskøse kostfibre kendte. Det absorberer så meget væske, at hvis man tømme en Glucomannan kapsel i et lille glas varmt vand, hele ting bliver til en gel. Disse unikke egenskaber menes at mediere dens virkninger på vægttab.

Hvordan glucomannan fremme vægttab?

Den bemærkelsesværdige væskeabsorberende egenskaber Glucomannan har vist sig at være en effektiv støtte for dem på en kaloriefattig diæt. Glucomannan selv har meget lavt kalorieindhold indhold, men når det tages før måltider det kan hjælpe Dieters føler fyldigere trods dem at være på et lavt kalorieindhold kost. Som vi har nævnt, opnås dette ved den Glucomannan absorbere væsker i maven, udvider i volumen og fremme hilste følelse af fylde og mæthed trods slankekure. Færre kalorier kan forbruges og dieter er mindre tilbøjelige til at snack på de usunde godbidder ofte nået til når sultestrejker.

De fælles glucomannan fordele

Mens forskningen stadig udvikler sig, og FDA har ikke givet sin godkendelse til enhver glucomannan produktets sundhed eller vægttab krav, er forundersøgelser lovende. I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, deltagerne tager en glucomannan og psyllium husk kombination supplement mistet cirka 10 pounds i 16 uger i forhold til 1,7 pounds tabt i placebogruppen. En anden undersøgelse ved hjælp af kun glucomannan viste et gennemsnit på 5,5 pounds tabt over otte uger, uden at foretage andre kost eller livsstilsændringer.

Videnskaben og forskning om glucomannan

Der er et væld af forskning til rådighed i forbindelse med glucomannan. I undersøgelser, deltagerne har bemÃ|rket ændringer i deres vægt. Hvad vi fandt var, at Dieters også foretaget ændringer i deres eksisterende spisevaner, som kunne have været årsagen til deres vægttab. Vi fandt også resultater, der linker det til at reducere kolesterol, herunder LDL (low density lipoprotein) og positive virkninger på blodglucose. På dette site, solid videnskab er en kritisk del af revisionsprocessen. Med denne ingrediens, der er beviser det virker, men det kan ikke være den eneste mulighed.

Hvor skal man købe?

Baseret på ovenstående anmeldelser, vi hævder, at den bedste Glucomannan appetitnedsættende, der virker, er Proto-Col SlimFizz. Denne SlimFizz anbefales at bruge med FDA-godkendelse. Derudover, det kommer som den naturlige middel til vægttab. Selvfølgelig kan du købe den originale Proto-Col SlimFizz på den officielle hjemmeside. Hjemmesiden er til rådighed til at besøge gennem links lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>