Glucomannan supplement fordele som naturlig kost

En af de naturlige kostfibre, der hævdede at være en effektiv vægt brænder er glucomannan supplement fordele.

Glucomannan også formår at dræbe et par andre problemer. Det første er der ingen problemer med dehydrering mens komponenten i første omgang vil absorbere væsker, kroppen lavere ned tarmen reabsorbs vand. Dette er den bedste måde for alle at tabe sig. Her vil vi dele dig oplysningerne. Så finde fordelene ved glucomannan supplement til din naturlige kost program.

Hvad er glucomannan?

Glucomannan er en sukker fremstillet ud fra roden af ​​konjac plante, der har været anvendt i århundreder i traditionel japansk madlavning som fortykningsmiddel eller geleringsmiddel. Det er så berømt i Japan, at det endnu har sit eget kaldenavn som kosten i tarmene. Det giver dig en god idé om, hvordan det virker. For bare et par kalorier, glucomannan skaber en følelse af mæthed ved at absorbere vand og udvider til at danne et voluminøst fiber i din mave.

Det fås som et supplement, i drikke blandinger og føjes til fødevareprodukter, såsom pasta og mel. Det er også den vigtigste ingrediens i SHIRATAKI. Glucomannan omfatter 40% af tørvægten af ​​elefanten yam, som er oprindeligt fra Sydøstasien. Det har en lang historie af brug i krydderurteblandinger og traditionelle fødevarer som tofu, nudler, og konjac gelé.

Glucomannanopløsningen fordele

Mens forskningen stadig udvikler sig, og FDA har ikke givet sin godkendelse til enhver glucomannan produkt sundhed eller vægttab krav, er forundersøgelser lovende. I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, deltagerne tager en glucomannan og psyllium husk kombination supplement mistet cirka 10 pounds i 16 uger i forhold til 1,7 pounds tabt i placebogruppen. En anden undersøgelse ved hjælp af kun glucomannan viste et gennemsnit på 5,5 pounds tabt over otte uger, uden at foretage andre kost eller livsstilsændringer.

Glucomannan bivirkninger

Glucomannan kan medføre nogle abdominal bivirkninger, men er sikkert at tage som et vægttab supplement. Det er et naturligt produkt uden stimulanser. Det hjælper lavere kolesterol og kan bidrage til at regulere glukose. Det er en opløselig fiber, hvilket betyder, at det elimineres ved kroppen i stedet lagret. Det hjælper med regelmæssighed. Doseringer kan justeres i forhold til individuel tolerance. Begynd langsomt og øge gradvist, hvis det ønskes. Du må ikke tage mere end den anbefalede dosering maksimum. Drik massere af vand, når du tager glucomannan.

Skulle du prøver glucomannan?

Ifølge beviserne, glucomannan er et effektivt vægttab supplement. Men samme som med enhver vægttab strategi, virker det ikke isoleret,. Den eneste kendte måde at tabe sig på længere sigt er at lave en permanent ændring i din livsstil. Glucomannan kan hjælpe med at gøre, at lettere, men det vil ikke fungere nogen mirakler på egen hånd.

Køb Glucomannan supplement

Vi anbefaler dig at købe Proto-Col SLimFizz som Glucomannan supplement. Dette Proto-Col SlimFizz tilbyder meget sikkert og naturligt supplement til store resultater. Du kan købe Proto-Col SlimFizz på den officielle hjemmeside. Stol på den og klikke på linkene for at besøge den officielle hjemmeside for den oprindelige Proto-Col SlimFizz. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>