Glucomannan supplement ekstrakt til kost: bedste produkt til at købe

Vi præsenterer stor oplysninger om glucomannan supplement ekstrakt til kost nu. Vi leverer den bedste løsning for at tabe sig.

Konjac rod er en kilde til opløselig fiber kaldet glucomannan, som findes i en række vægttab produkter, og stoffet, der formodes at hjælpe dig falde pounds. Det er ikke godt forstået, hvordan glucomannan værker, men forskerne teoretisere, at det virker ved at absorbere vand i maven, der danner en tyk, tyktflydende gel, som forsinker fordøjelsen til at hjælpe med at holde dig følelsen fuld længere. Det kan også hjælpe med at forhindre optagelsen af ​​kulhydrater, ifølge en 1988 undersøgelse offentliggjort i Gut. Lad os læse detaljerede oplysninger nedenfor.

Hvad er glucomannan?

Glucomannan er en naturlig, vandopløselig kostfiber ekstraheret fra rødderne af elephant yam, også kendt som konjac. Det fås som et supplement, i drikke blandinger og føjes til fødevareprodukter, såsom pasta og mel. Det er også den vigtigste ingrediens i SHIRATAKI. Glucomannan omfatter 40% af tørvægten af ​​elefanten yam, som er oprindeligt fra Sydøstasien. Det har en lang historie af brug i krydderurteblandinger og traditionelle fødevarer som tofu, nudler, og konjac gelé.

Hvordan glucomannan bruges?

Der er tre forskellige måder, man kan bruge dette tillæg. Lad os få et kort kig ind i hver af dem. Glucomannan Pulver: Det er behageligt og praktisk smagløs. Pulveret blandes sædvanligvis i andre fødevarer eller smoothies. Sædvanligvis pulveret, når det anvendes med vand det tilføjer lidt god tyk konsistens og bulk til fødevarer. Glucomannan i forarbejdede fødevarer: Jeg er sikker på, du måske allerede har hørt om de ‘mirakel nudler,’ de japanske SHIRATAKI, den mest populære mad, der kommer med glucomannan blandet ind i det. Du vil også finde nogle tyggegummi og slik med denne ingrediens blandet ind i det. Glucomannan Kapsler / tabletter: Det er den mest bekvemme og almindeligt anvendte fremgangsmåde, især som et vægttab supplement.

Beviser for vægttab

Selv om det fremgår, at konjac rod kan tilbyde nogle hjælp med vægttab, rapporter er inkonsekvent. Konjacglucomannan hjulpet en lille gruppe af overvægtige deltagere tabe mere vægt og fedt end en gruppe, der fik placebo, ifølge en 2015 undersøgelse offentliggjort i Journal of American College of Nutrition. Men en gennemgang undersøgelse offentliggjort i 2014 i samme tidsskrift rapporterede modstridende resultater, at bemærke, at vægttab supplement ikke hjælpe folk tabe mere vægt end en placebo-gruppen.

Hvor kan man købe Glucomannan supplement ekstrakt til kost

Hvis du ønsker at købe det bedste af Glucomannan supplement, kan du besøge de links her. Det vil omdirigere dig til at være på den officielle hjemmeside for Proto-Col SlimFizz. Den Proto-Col SlimFizz er en betroet glucomannan supplement, der fungerer meget effektiv og betydelig. Det virker som en appetitnedsættende og vægttab. Nu skal du klikke på linket for at være på den officielle hjemmeside for denne Proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>