Glucomannan supplement bedømmelser: gør det virkelig arbejde?

Mange mennesker i dag tage Glucomannan til vægttab og appetit supplement. Læs den vigtige Glucomannan supplement gennemgang.

Glucomannan har en enestående evne til at optage vand og er en af ​​de mest viskøse kostfibre kendte. Det absorberer så meget væske, at hvis man tømme en Glucomannan kapsel i et lille glas varmt vand, hele ting bliver til en gel. Disse unikke egenskaber menes at mediere dens virkninger på vægttab. Læs følgende anmeldelser om glucomannan at få de bedste resultater.

Hvordan Glucomannan bruges?

Glucomannan som pulver eller kapsler kan anvendes sikkert som en appetit undertrykker og fedtstoffer absorber. Glucomannan Kapsler / tabletter tendens til at være den mest bekvemme og almindeligt anvendte fremgangsmåde, især som et vægttab supplement.

For de bedste resultater omkring 1 gram af dette tillæg, skal tabletten skal bruges sammen med 8 ounces vand ca 30 minutter før måltidet.

I tarmen, er pulveret, der er indeholdt i kapslen fortyndet med vand, og det ville derefter udvide til dannelse af en voluminøs fiber svamp i maven.

Muligvis effektiv til

Forstoppelse, Forskning tyder på, at tage glucomannan gennem munden kan lindre forstoppelse hos børn og voksne.

Diabetes, tager glucomannan gennem munden synes at reducere kolesterol, blodsukker, og blodtryk hos mennesker med diabetes.

Højt kolesterol, tager glucomannan gennem munden synes at forbedre kolesterol i mennesker med højt kolesteroltal, med eller uden diabetes.

Hvordan denne glucomannan hjælpe med vægttab?

Glucomannan er super lav i kalorier, men det er utrolig tæt. Tillad mig at forklare yderligere Glucomannan fylder et ton af mave rum, som skaber en komplet følelse, at få dig til at føle sig mindre sulten. Alt imens, at Glucomannan er lavt kalorieindhold, så du ikke føler fuld på bekostning af at spise mere mad, end du har brug for.

Er det sikkert at indtage glucomannan?

Uanset den sjældne forekomst af en esophageal blokering (Henry et al., 1986), glucomannan generelt betragtes som sikre til forbrug. Øsofageal obstruktion skylden på evnen af ​​glucomannan hurtigt at absorbere store mængder af vand. Imidlertid tilgængeligheden af ​​glucomannan i kapsler snarere end pulverform (kapsler nedbrydes, når de når maven) har betydet, at denne risiko for øsofageal obstruktion nu er blevet reduceret til næsten ikke-eksisterende.

Mulige bivirkninger

Glucomannan pulver eller mel er sandsynligt sikkert, når de indtages som fødevarer. Glucomannan pulver og kapsler er muligvis sikkert for de fleste voksne og børn, når de anvendes i medicinske mængder i op til 4 måneder. Imidlertid faste tabletter indeholdende glucomannan er muligvis usikre for voksne og sandsynligvis usikre for børn. Det kan undertiden forårsage blokeringer i hals eller tarmene.

Bedste Glucomannan supplement til at købe

For at undgå de bivirkninger, skal du undgå den falske produkt. Du kan vælge Proto-Col SlimFizz. Den Proto-Col SlimFizz er kun tilgængelig til at købe på den officielle hjemmeside. Derfor købe Proto-Col SlimFizz på den officielle hjemmeside gennem rækkefølgen side lige her. Det vil omdirigere dig til den officielle hjemmeside for Proto-Col SlimFizz producenten. Du kan tro det, fordi den oprindelige Proto-Col SlimFizz altid vil give en garanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>