Er testosteron supplement i narkotika-test påvirke resultatet?

Vil testosteron supplement i narkotika-test påvirker hinanden? Nogle mennesker kan gøre en narkotika-test for deres tillæg. Hvad er dette?

Hvis du er på job jagten, chancerne er du nødt til at tisse i en kop på et tidspunkt, hvis du ikke allerede har. Flere og flere virksomheder udsætter deres medarbejdere for narkotika screeninger, afskedige kandidater, der testes positive. Hvad handler om brugen af ​​tillægget? For at finde ud af, om testosteron supplement vises på narkotika-test, læse denne artikel.

Drug test

Urinprøver, en af ​​de mest almindelige stof screeningsmetoder, analyser urinprøver for tilstedeværelsen af ​​visse ulovlige stoffer og receptpligtig medicin, herunder alkohol, amfetamin, benzodiazepiner, marihuana, kokain, PCP, og opioider (narkotika). Selv ualmindeligt, kan en narkotika-test rapportere tilstedeværelsen af ​​ulovlige stoffer, selv om ingen blev taget. Der er masser af lovlige fødevarer og medicin, fra bagels at hoste suppressants, som indeholder meget små spor af disse stoffer.

Hvad skal tillægget?

I mangel af streng regeringens evaluering, er kvalitetskontrol af supplement produktion tillid til at supplere selskaber. Store virksomheder, der producerer konventionelle kosttilskud såsom vitaminer og mineraler, især til fremstilling standarder, der anvendes til fremstilling af farmaceutiske produkter, kan forventes at opnå en god kvalitetskontrol. Denne kontrol omfatter præcision med ingrediens niveauer og mærkning samt undgåelse af sort ingredienser eller forureninger. Men der er tegn på, at en sådan kontrol ikke forekomme med alle tillæg typer. Producenten analyse af 16 kommercielle DHEA produkter viste, at kun halvdelen af ​​produkterne indeholdt mængden af ​​DHEA angivet på produktets etiket. Indholdet var på mellem 0 til 150% af det angivne indhold.

Testogen supplement

Hvordan er om at tage en Testogen tillæg? Testogen er skabt og formuleret med naturlige ingredienser. Det vil være sikkert for at tage det. Testogen kan stimulere din libido til nye højder og nyde den toppræstationer i soveværelset. Det er ikke kun kvinder, der er for træt eller har en hovedpine nogle nætter. TestoGen indeholder naturlige ingredienser til at øge din testosteron nemt og sikkert. Efterhånden som du bliver ældre, testosteron niveauer begynder at falde, og det bliver sværere at udføre på dit bedste

Nu kan du få fordelene ved at tage den Testogen. Nogensinde rullet ud af sengen om morgenen og spekulerede på, hvorfor du generet? Du ser ikke stor. Du føler ikke stor. Slasket krop, konstant træt, deprimeret. Testosteron er det, der gør dig til en mand. Det vil forbedre en muskuløs-up, stærk, viril og selvsikker mand, der lever livet fuldt ud. TestoGen vil bringe dig tilbage til den virkelige dig ved at hæve dine Markering testosteronniveau sikkert og effektivt ved hjælp af kun naturlige ingredienser.

Den ene, som du kan gøre, er at købe Testogen på den officielle web-butik. Det er at reducere eller ignorere muligheden for at få falske produkter. Det stof test kan indgå nogle gange. Du kan dog ikke bekymre dig om resultatet. Hent den nu på den officielle hjemmeside ved at klikke på linket URL som fastsat lige her.