Er glucomannan supplement sikker? Få den revision lige her

Er glucomannan supplement sikker? Bestemt, bør du finde svaret på det spørgsmål, før de beslutter at købe tillægget.

Her vil vi forsøge at gøre dig forstå med nogle nyttige oplysninger. Glucomannan, fra konjac rod, er en form for gavnlig opløselige fiber, der kan forbedre tarm sundhed, blodsukker og lipider, og andre sundhedsmæssige forhold. Det kan også hjælpe dig tabe fedt og holde lean ved at forbedre mæthed og appetit hormoner. For at tabe fedt, er du nødt til at spise mindre. Det er simpelt nok. Men det er svært at få nok fiber, når du spiser mindre mad. Utilstrækkelig fiber ofte betyder mere sult. Mere sult betyder, at du ønsker at spise mere.

Hvem gør det?

Den konjac plante, der Glucomannan er afledt af en flora, der er hjemmehørende i Sydøstasien. Anlægget kan også findes i dele af Japan og Kina. At være dette er et naturligt stof. Et selskab besidder en tyrannisk hold på denne frøplante. Der er dog plethoras af virksomheder, der udnytter dette stof sammen med andre i kost piller. Det har ikke at nævne, at dette kan tages af sig selv som sin egen supplement. Nogle af de virksomheder, der sælger denne plante biprodukt omfatter natur måde, fiber vægt, og fødevarer. På grund af sin popularitet, kan Glucomannan købes en række forskellige måder, fra online markedsplads til den butik, som bærer kosttilskud.

glucomannan sikkerhed

Fordi Glucomannan udvider så let i vand, har folk kvalt på pulveret eller glucomannan slik ved at forsøge at sluge dem tørre. Forestil dig en ballon sprænge i din mund og hals, og du får den idé. Således tager Glucomannan enten i mad-format (fx som shirataki nudler eller konjac gel i dine foretrukne koreanske eller japanske retter) eller som et pulver tilsættes til fødevarer eller opløst i en Super Shake. Du kan også tage det, som kapsler er sikker på at have dem med rigeligt vand. pillerne er dog ikke anbefales, da det kraftigste,. Ellers Glucomannan har vist sig at være sikkert for både voksne og børn.

Glucomannan ingredienser og dosering

Det tilrådes at tage 1 gram Glucomannan tre gange dagligt for at have en vis effekt i vægtkontrol. Brugere bliver informeret til at tage dette tillæg 15 minutter før et måltid og med 1-2 glas vand (beløb ikke specificeret). Det er vigtigt at tage med vand, for ellers kan det blive en kvælningsfare. Glucomannan er sin egen substans og ikke består af noget andet.

Resume og anbefalinger

SlimFizz kan forbedre mange målinger af tarm sundhed, såsom gastrisk motilitet (alias have sunde og passende hyppig afføring) og sundheden for gode GI bakterier. SlimFizz kan forbedre blodsukkerkontrol og blodlipider (f.eks serumcholesterol og lipoproteiner). SlimFizz kan hjælpe dig med at tabe ved at holde dig fyldigere længere og muligvis påvirker appetit hormoner. Af sikkerhedsmæssige tage SlimFizz med masser af væske. Spørg din læge, hvis du tager medicin, der kan være kontraindiceret, eller hvis du har problemer med at synke.

Hvor kan det købes

Nu er den bedste måde at klikke på linket her for at fortsætte til bestillingssiden af ​​den officielle hjemmeside for Proto-Col SlimFizz. Ja, producenten af ​​Proto-Col SlimFizz er kun tilgængelig på de officielle hjemmesider. Derfor får i den officielle hjemmeside for at finde en Proto-Col SlimFizz i betroede og originale produkter. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>