Er glucomannan supplement piller effektiv til vægttab?

Er glucomannan supplement piller effektiv til vægttab? At kende effektiviteten, bør vi vide mere om glucomannan.

Glucomannan er en sukker fremstillet ud fra roden af ​​konjac plante, der har været anvendt i århundreder i traditionel japansk madlavning som fortykningsmiddel eller geleringsmiddel. Det er så berømt i Japan, at det endnu har sit eget kaldenavn, kosten i tarmene, som giver dig en god idé om, hvordan det virker. For bare et par kalorier, glucomannan skaber en følelse af mæthed ved at absorbere vand og udvider til at danne et voluminøst fiber i din mave.

Er det sikkert?

Den mest almindelige klage af at tage glucomannan som et supplement i flere studier var forbigående oppustethed og gas. Forskere føler, at dette kan skyldes den pludselige indførelse af fiber i en lav-fiber kost. De fleste blev ikke afskrækket af denne milde besvær og inden for et par uger, disse bivirkninger aftaget. Ud over dette, vises glucomannan sikker.

Hvordan virker det?

Glucomannan kan arbejde i maven og tarmene ved at absorbere vand til dannelse af en voluminøs fiber, som behandler forstoppelse. Det kan også forsinke absorptionen af ​​sukker og cholesterol fra tarmen og hjælpe med at styre sukkerindhold i diabetes og reducere cholesterolniveauer.

Er det virkelig arbejde?

At studere mekanismer er altid interessant, men hvad vi virkelig ønsker at vide, er, hvis det her fører til faktiske pounds går tabt. Heldigvis har vi flere randomiserede kontrollerede forsøg med glucomannan. Disse typer af undersøgelser er guldstandarden af ​​videnskabelige forsøg i mennesker. I den største, blev 176 raske overvægtige mennesker randomiseret til at indtage enten et supplement med glucomannan eller placebo (en uvirksom pille), mens du er på en kaloriefattig diæt. Tre forskellige glucomannan kosttilskud blev testet med varierende doser. Nogle også haft andre fibre føjet til dem.

Hvorfor skulle tage glucomannan fordele

Mens forskningen stadig udvikler sig, og FDA har ikke givet sin godkendelse til enhver glucomannan produkt sundhed eller vægttab krav, er forundersøgelser lovende. I en undersøgelse fra 2007 offentliggjort i British Journal of Nutrition, deltagerne tager en glucomannan og psyllium husk kombination supplement mistet cirka 10 pounds i 16 uger i forhold til 1,7 pounds tabt i placebogruppen. En anden undersøgelse ved hjælp af kun glucomannan viste et gennemsnit på 5,5 pounds tabt over otte uger, uden at foretage andre kost eller livsstilsændringer.

Hvor kan jeg få mere information?

Du kan få de oplysninger fra en officiel hjemmeside, der giver nogle baggrund og tips og feature billeder af Konjac rod og glucomannan pulver. Har du prøvet disse nudler eller taget glucomannan kosttilskud? Lad mig vide, hvis du kan lide nudler. Du ved også, hvordan du forbereder dem, eller hvis du har haft nogen succes med tillæg form.

Hvad skal købe?

Nå, kan du ikke være forvirret over den bedste Glucomannan supplement, der fungerer effektivt for vægttab. Vi anbefaler dig at tage Proto-Col SlimFizz. Dette Proto-Col SlimFizz giver flere fordele med naturlige og sikre måder. Selvfølgelig er det kun tilgængelig på den officielle hjemmeside. Derfor, skal du klikke på linket for lige her for at fortsætte dig til de officielle hjemmesider. Dette er det rigtige tidspunkt at tage Proto-Col SlimFizz. Dette er absolut for dig.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>