Er der nogen potentiel Resveratrol500mg bivirkning?

De fleste forbrugere aldrig rapporteret om Resveratrol500mg bivirkning. Er der præcis enhver potentiel bivirkning?

Bivirkningerne af resveratrol i mennesker er ikke blevet rapporteret. Langsigtede bivirkninger er ikke kendt. Et lille og kortvarig kliniske forsøg udført i 2011 i overvægtige patienter givet 150 mg per dag af resveratrol bemærkede ingen bivirkninger. Men der er nogle mennesker, der ikke bør tage dette tillæg

Hvad er resveratrol

Resveratrol (3,5,4-trihydroxy-trans-stilben) er et naturligt stof, der findes i røde drue hud, Japansk pileurt (Polygonum cuspidate), jordnødder, blåbær og nogle andre bær. Det er en kraftig antioxidant produceret af nogle planter for at beskytte dem mod miljømæssige påvirkninger. Antioxidanter neutraliserer frie radikaler, som menes at være årsag til aldring. Japansk Pileurt er planten kilde med den højeste resveratrol indhold.

Resveratrol findes i to primære kilder: fra Japansk Pileurt og også, huden af ​​røde druer. Moderne fremskridt inden for videnskab har tilladt Resveratrol, der skal tages fra naturlige kilder. Heldigvis fordi det ville tage hundreder af glas vin for at nå ækvivalens mængden af ​​Resveratrol, som du kunne få i form af et tillæg.

Flere forhold, der skal undgås at tage resveratrol

Patienter, der har blodsygdomme, som kan forårsage blødning, bør overvåges af en læge, mens du tager dette produkt. Folk, der gennemgår kirurgi bør stoppe med at tage resveratrol to uger før operationen og ikke tage det for to uger efter operationen for at mindske risikoen for blødning.

Tag ikke resveratrol kosttilskud eller store mængder af naturlige fødevarer, som indeholder resveratrol, mens gravid eller ammer. Der er en mangel på forskning på dette område for at bevise sikkerheden. Resveratrol bør undgås hos børn.

Hvis du tager nogen af ​​disse medikamenter, der langsom blodpropper, ikke tager dette tillæg. Disse lægemidler omfatter aspirin, Clopidogrel (Plavix), Diclofenac (Voltaren, Cataflam), Ibuprofen (Advil, Motrin), naproxen (Anaprox, Naprosyn), Dalteparin (Fragmin), enoxaparin (Lovenox), Heparin og warfarin (Coumadin).

Andre har oplevet Resveratrol bivirkninger, herunder diarré, mavesmerter og tab af appetit og kvalme. Andre symptomer har inkluderet mørk-farvet urin, influenzalignende symptomer, udtynding af blod og udbrud af acne.

Så hvad skal du gøre

Så ved ovenstående oplysninger vi allerede har de oplysninger om parameteren af ​​resveratrol forbrug. Problemet kan blive værre, når du køber den falske resveratrol i ikke er tillid til sælger. For at forhindre dette problem, kan du købe produktet ved at bestille via den officielle hjemmeside. Ved at købe på den officielle hjemmeside, du ikke kun får den bedste kvalitet, men også kan konsultere for at undgå den bivirkning af resveratrol.

Køb Resveratrol500mg

For at undgå de bivirkninger, er det vigtigt at sørge for, at du køber den originale Resveratrol500mg. denne Resveratrol500mg er kun tilgængelig til at købe på den officielle hjemmeside for Resveratrol500mg. du kan klikke på linket, jf lige her for at fortsætte til deres officielle hjemmeside. Tro det at reducere de potentielle bivirkninger af Resveratrol500mg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>