De bedste måder at sammenligne TurmericPlus og falsk

Gurkemeje er en super mad, der allerede viser sig at give så mange fordele for din krop. Læs denne artikel for at sammenligne TurmericPlus og falsk.

Vidste du, at i henhold til Database Food svig, er gurkemeje pulver ofte forfalsket med Sudan farvestof og et gult farvestof kaldet metanil gul? Det er ikke godkendt til konsum, og det kan medføre skader på nervesystemet? Brugen af ​​metanil gul farve og blychromat er mest almindelige. Brugen af ​​farver er almindelig i lande som Indien. Således er uheldigt, da Indien er den største producent, forbruger og eksportør af gurkemeje i verden.

Hvad er gurkemeje?

Gurkemeje, den vigtigste krydderi i karry, er nok den mest magtfulde urter på planeten ved kampene og potentielt vende sygdom. Det har så mange helbredende egenskaber, der i øjeblikket har der været 6.235 peer-reviewed artikler offentliggjort beviser fordelene ved gurkemeje og en af ​​sin berømte helbredende forbindelser curcumin.

Dette sætter gurkemeje på toppen af ​​listen som en af ​​de hyppigst nævnte medicinske urter i alle videnskaben, og de næste mest populære undersøgte urter inkluderer hvidløg, kanel, ginseng, ingefær og marietidsel.

Efterligning gurkemejeekstrakt

Der er to almindelige måder at Horkarlen gurkemeje ekstrakt:

Tilføjelse fyldstoffer, som kan, kan ikke have nogen næringsværdi, eller kan faktisk ende med at skade dig i lang sigt? Nogle fælles fyldstof er savsmuld, rismel, stivelse, etc.

Du kan brug af farver farvestoffer for at give den traditionelle gurkemeje farve til tilføjede fyldstoffer. Brugen af ​​metanil gul farve og blychromat er mest almindelige. Brugen af ​​farver er almindelig i lande som Indien. Således er uheldigt, da Indien er den største producent, forbruger og eksportør af gurkemeje i verden. Dette er kendt for at påvirke den negativt nervesystem af kroppen og kan forårsage cancer ifølge nogle eksperter.

Undersøg med originale TurmericPlus

Det nemmeste du skal gøre, er at se, om det produkt, du har planer om at købe er blevet certificeret som økologisk ved en kendt og ansete tredjepart agentur. For eksempel er i USA. Ethvert produkt, som er virkelig økologisk, får en USDA-certificering. Når USDA certificerer denne producent kan sætte et mærke som den i lige på, sit produkt, som kan forsikre dig, at det, der er testet. Denne originale og certificeret produkt, selvfølgelig, giver dig en kvalitet og nøjagtige fordele. Det vil give dig reelle resultater i stedet for at give dig en yderligere problemer. Indtager den falske TurmericPlus vil gør dig svær til meget sygdom. Selvfølgelig vil det være værre for dig.

Hvor kan man købe den betroede TurmericPlus

For at købe den oprindelige TurmericPlus, du bedre til at gå på denne officielle hjemmeside. Grunde, hvorfor du bør bestille på disse officielle sites, er det allerede har en kvalitet certifikat. Dette certifikat vil garantere kosttilskud ernæring og materialet. Køb fra officielle hjemmeside også giver yderligere fordele såsom rabat eller gratis konsultation. Så hvad gør du vente? Bare klik på dette link for at bringe dig der.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>