Cele mai bune pastile de control al apetitului trebuie să vă cumpărați cu siguranță ridicată

Ești dispus să-și piardă o parte în greutate și de a controla apetitul? Citiți acest articol și pentru a găsi cele mai bune pastile de control al apetitului.

Mănâncă mai puțin și se deplasează mai mult sunt elementele de bază de pierdere în greutate, care dureaza. Pentru unii oameni, prescrierea de medicamente de pierdere in greutate poate ajuta. Înainte de a obtine o reteta de pierdere în greutate de droguri, spuneți medicului dumneavoastră despre istoricul medical. Care include orice alergii sau alte conditii pe care le au; medicamente sau suplimente pe care le luați (chiar dacă acestea sunt pe bază de plante sau naturale); și dacă sunteți gravidă, care alăptează sau intenționați să rămâneți gravidă în curând. Acum, trebuie să știți cele mai bune pastile de control al apetitului alimentar adecvat și potrivit pentru tine.

5HTP: Cel mai bun supresor eficient poftei de mâncare

5HTP standuri pentru 5-hidroxitriptofan. Este un tip de aminoacid. Mai precis, aminoacidul L-triptofan este convertit în 5HTP în organism. 5HTP pot fi produse sintetic sau poate fi derivat din surse naturale. De exemplu, 5HTP este în mod natural în niveluri semnificative în semințe de Griffonia simplicifolia. Aceasta planta creste in tarile din Africa de Vest, cum ar fi Ghana, Coasta de Fildeș și Togo. În aplicarea tradițională terapeutică a acestor țări, frunza și sucul plantei poate fi utilizată pentru tratamentul rănilor și condiții nervoase și ca afrodiziac. Multe produse de 5htp de pe piață sunt derivate din extracte concentrate de Griffonia simplicifolia.

Este 5HTP sigur?

Pentru ca este un compus natural in organism, 5HTP este cea mai mare parte în condiții de siguranță pentru utilizarea pe termen scurt (până la 12 săptămâni). Cu toate acestea, cei cu probleme gastro-intestinale existente ar trebui să fie precauți și să vorbească cu un medic, deoarece există raportări de reacții adverse gastro-intestinale, inclusiv greață, vărsături, dureri abdominale și diaree. De asemenea, evitați să luați acest supliment dacă luați deja antidepresive (cum ar fi SSRI sau IMAO), sau văd un specialist de sanatate mintala pentru depresie severa sau de tulburare bipolară. 5HTP a fost cunoscut pentru a crește ideație suicidară.

Cercetarea privind 5HTP pentru pierderea în greutate

Într-un studiu clinic, o doză de 900 mg de 5HTP a fost luată zilnic timp de 12 săptămâni de către pacienții obezi. La sfarsitul studiului, greutatea a fost redusa cu o medie de 1,7 kg (fără restricții alimentare) și 3,3 kg (cu restricții alimentare). Un alt studiu a arătat că 750 mg de 5HTP luate zilnic, timp de două săptămâni, scăderea greutății corporale, consumul de carbohidrați, iar aportul de grăsimi la pacienții diabetici supraponderali.

Acum, ai cunoscut cel mai bun supliment pentru supresor poftei de mâncare. Alegerea pastilele potrivite cu 5HTP este ușor. Puteți găsi și cumpăra acest produs doar pe site-ul oficial al EvolutionSlimming. Acum, pentru a primi acest produs, făcând clic pe link-ul URL-ul pe care le oferim aici. Veti primi oferta speciala de la EvolutionSlimming pentru a obține autentic 5HTP apetitului pastile suppressant.