Cel mai bun supliment de testosteron pentru vegetarieni poti cumpara

A lua un supliment de rapel de testosteron este ușor. Cu toate acestea, modul în care este suplimentul de testosteron pentru vegetarieni?

Organismul produce testosteron atat la barbati cat si femei, pentru a reglementa masa corporala, lucra cu alți hormoni și controlul apetitului sexual. La barbati, testosteronul contribuie la distribuția producției de celule sanguine de grăsime și roșu, dar nivelurile de testosteron începe să scadă după vârsta de 30 de la aproximativ 1% pe an.

Unele dintre beneficiile de creștere a nivelelor de testosteron includ imbunatatirea in compozitia corpului, nivelul crescut de energie, creșterea libidoului si imbunatatirea calitatii somnului. Cel mai comun mod de a crește nivelul T natural este de a crește carnea roșie, ouă și pește în dieta ta. Cu toate acestea, cum faci dacă ești un vegetarian?

Cum pot vegetarieni creste cantitatea de testosteron?

Zincul este un mineral vital pentru producerea de testosteron. bărbați adulți au nevoie de aproximativ 11 miligrame de zinc pe zi, în timp ce femeile au nevoie de aproximativ 8 miligrame. Daca sunteti vegetarian Lacto-Ovo, puteți obține o sumă bună de zinc în fiecare zi din lapte crud, brânză, și chefir. Dacă aveți tendința mai mult spre veganism, s-ar putea prefera să rămânem la fasole, cum ar fi Lima sau pinto, sau puteți mânca nuci și fulgi de ovăz. S-ar putea lua în considerare a lua un supliment de zinc, de asemenea.

Al doilea supliment trebuie sa obtineti, este vitamina A. Alimentele bogate in vitamina A poate ajuta sustine nivelul de testosteron. Alimente, cum ar fi spanac, morcovi, mere, ananas si ardei rosu poate ajuta. Vitamina A asigură că sistemul de reproducere este sănătos și că testiculele poate produce testosteron.

Multe semințe sunt bogate în grăsimi polinesaturate și vitamine și minerale esențiale. Seminte de dovleac, seminte de floarea soarelui, semințe de chia, seminte de susan, semințe de in și semințele de cânepă sunt ușor de găsit în magazine de sănătate și pot fi adăugate la alte mese pentru un impuls convenabil. Ele au cantități bune de proteine ​​și energie, ceea ce înseamnă că ele pot fi, de asemenea, util în cazul în care nu aveți un apetit mare.

supliment natural cu ingrediente din plante

Chiar și consuma legume și fructe care conțin bun nutritive pentru o doză de rapel de testosteron, poate fi nevoie de un supliment. Aici, pentru voi, care sunteți vegetarian, aveți posibilitatea să luați testogen. Testogen este un supliment vegetarian prietenos, care contine ingrediente naturale.

Luând testogen este simplu. Tot ce trebuie să faceți este să luați 2 capsule cu apă la 30 până la 60 de minute inainte de antrenament. Într-o zi, non-antrenament, ar trebui să luați un comprimat înainte de micul dejun; se recomandă să nu luați înainte de culcare. Nu aveți nevoie să fie pe o dieta stricta atunci când se iau testogen. Cu toate acestea, alimentele bune pe care le mananci rezultate mai bune pe care le va câștiga. Prin urmare, ar trebui să urmărească să mănânce un regim alimentar echilibrat și sănătos. Nu este potrivit pentru vegetarieni sau vegani, datorită ingredientelor sale care conțin.

În cazul în care se pot cumpăra testogen

Acum, puteți obține un supliment testogen, chiar daca esti un vegetarian. Ingredientele sunt surse naturale. Prin urmare, veți fi bine luați această formulă. Pentru a obține acest produs, aveți posibilitatea să faceți clic pe link-ul pentru a vizita site-ul oficial. De ce ar trebui să ia în site-ul oficial? Original testogen este disponibil numai pe site-ul oficial on-line. Este posibil să nu fi capabil să-l găsesc în magazinele offline, cu excepția producătorului.