Cel mai bun 5HTP pentru o femeie pentru a completa starea de spirit și pierderea în greutate

Femeile sunt foarte bine cunoscute, cu modificările lor Mod. De aceea, știi tu cel mai bun 5htp pentru o femeie pentru a obține beneficii exacte?

5HTP este un compus chimic care este produs in mod natural in corpul tau, deoarece face serotonina, un hormon important pentru reglarea starea ta de spirit. Unii medici considera 5HTP pentru a fi cel mai bun natural al apetitului supresor. 5HTP este, de asemenea, produsă în mod natural în diferite plante, inclusiv semințele de Simplicifolia Griffonia, un arbust din Africa de Vest. În plus față de suprimarea apetitului, unele cercetari sugereaza ca 5HTP poate ajuta, de asemenea, tratarea durerilor de cap, insomnie, depresie si fibromialgie. Cu toate acestea, este potrivit pentru toată lumea în special pentru femei?

La fel cum 5htp funcții pentru femeie

Studiile de cercetare clinice au arătat că suplimentarea cu 5HTP creeaza stres favorabil cauza de greutate si de anxietate, depresie clinica si pierdere. Aceasta stimulează modelele de somn cat si reduce pofta de alimente carbohidrati, in cele de pe planurile de dieta saraca in carbohidrati. Lansarea Serotonina este cauzata de o tone de carbohidrați (zahăr etc.).

Cand creierul creeaza serotonina, stresul este atenuat. În mod alternativ, mintea produce dopamina sau noradrenalina (noradrenalina). Consumatoare de carbohidrati pare sa aiba un rezultat calmant, in timp ce proteinele sanatoase de sensibilizare.

Pierderea in greutate la femei healthily

5HTP a fost, de asemenea, utilizat pentru pierderea in greutate la persoanele obeze. Intr-un studiu de cercetare, o doză de 250-300 mg 5HTP administrat de trei ori pe zi, înainte de mese au fost observate pentru a imbunatati satietate, scaderea aportului caloric, si scaderea in greutate la femeile obeze. Ephedra produs pe bază de plante induce pierderea de grăsime printr-un mecanism numit termogeneza (arderea grasimilor), si scoarta de salcie alba si cofeina acționează sinergic cu Ephedra.

Femeile starea de spirit în PMS

Utilizate pe scară largă pentru a ajuta cu obezitatea (dieta), sindromul premenstrual, migrene, depresie, anxietate, insomnie și comportament de dependență. 5 HTP creste productia de serotonina. nivelurile de serotonină din sistemul nervos sunt esențiale pentru atât de multe aspecte ale vieții noastre de zi cu zi. Serotonina este responsabil pentru sentimentele de bunăstare, de satisfacție și pentru modele normale de somn. Obezitatea, sindromul premenstrual, migrene, depresie, anxietate, insomnie și comportament dependent, toate au fost asociate cu un nivel scazut de serotonina. Serotonină joacă un rol important în controlul furiei, agresivitate, temperatura corpului, starea de spirit, somn, sexualitatea umană, pofta de mancare, si metabolismul, precum și stimularea vărsături.

Cele mai bune pentru a descoperi 5HTP o femeie la site-ul principal de afaceri. Site-ul principal va ajuta la prevenirea oricăror fraude sau elemente false. Există, de o reducere de rutină oferă site-ul autorităților de oferit, ceea ce te va ajuta cu siguranță pentru a obține acest produs pe o cheltuială mai ieftin. Cu o asigurare de bani înapoi, nu ai nimic de a arde de grăsime. Puteți obține exact suplimentul 5HTP original, pentru femei, în site-ul EvolutionSlimming. Acest furnizor oficial de încredere oferă 5htp autentic. Așa că, faceți clic pe link-ul pentru a vă conduce la site-ul oficial EvolutionSlimming.