Cea mai bună dozare fentermina trebuie luați în mod corespunzător

Dacă doriți să luați fentermina, știind exact doza fentermina este foarte importantă. Știi cum exact doza este?

clorhidrat de Phentermine este indicat ca pe termen scurt (câteva săptămâni) adjuvant într-un regim de reducere a greutății bazate pe exercitarea, modificarea de comportament si restrictie calorica in managementul obezitatii exogene pentru pacientii cu un indice de masă corporală inițială ≥ 30 kg / m2. În funcție de nevoile sale, doza va depinde de modul de utilizare. Acum, să vedem cum doza dreptul de a lua fentermină.

Ce este fentermina?

Phentermine este forma generică a brand-droguri nume, cum ar fi Phen375, care sunt utilizate pentru pierderea în greutate. Phentermine scade apetitul si stimuleaza organismul sa arda calorii mai repede. Fastin, un fost nume de brand pentru fentermina, nu mai este disponibil in Statele Unite este.

Phentermine este o substanță controlată, și ar trebui să fie luate doar pentru o perioadă scurtă de timp (nu mai mult de trei saptamani). Oamenii care iau fentermina ar trebui, de asemenea, taie din nou pe calorii și să încerce să-și exercite în timpul tratamentului de droguri. Phentermine este, în general prescris pentru persoanele care sunt supraponderale, cu un indice de masa corporala (IMC) mai mare de 30.

Doza uzuală pentru adulți pentru obezitate

Doza este de 8 mg oral de 3 ori pe zi, 30 de minute înainte de mese 15-37.5 mg oral o dată pe zi, înainte de micul dejun sau 1 până la 2 ore după micul dejun. Utilizarea este pe termen scurt (câteva săptămâni) adjuvant într-un regim de reducere a greutății bazate pe exercitarea, modificarea de comportament si restrictie calorica. Este pentru gestionarea obezității exogene la pacienții cu un indice de masa inițială corporală (IMC) de 30 kg / m2 sau mai mare, sau IMC de 27 kg / m2 sau mai mare, în prezența altor factori de risc (de exemplu, hipertensiune controlata, diabet , hiperlipidemie).

dozare și administrare Phentermine

Doza trebuie individualizată pentru a obține un răspuns adecvat, cu cea mai mică doză eficace. Doza uzuală pentru adulți este de un comprimat (37,5 mg) pe zi, așa cum prescris de medic, administrat înainte de micul dejun sau 1 până la 2 ore după micul dejun. Doza poate fi ajustată la nevoia pacientului. Pentru unii pacienți, jumătate de comprimat (18,75 mg) pe zi poate fi suficientă, în timp ce, în unele cazuri, poate fi de dorit pentru a obține tablete și jumătate (18,75 mg) de două ori pe zi.

Ce ar trebui să ia

Phentermine este disponibil în mod regulat și oral dizolvarea tabletelor și capsulelor într-o gamă largă de concentrații, în funcție de marca. Ar trebui să fie prescris la cea mai mică doză posibilă. De asemenea, poate depinde de starea dumneavoastră și de greutatea corporală.

Diferite mărci de fentermina ar trebui să fie luate în mod diferit, dar, în general, fentermina este cel mai bine luate pe stomacul gol o oră înainte de micul dejun mânca, sau două ore după micul dejun, pentru a-l împiedica să interfereze cu somnul.

Phentermine de brand pentru a cumpăra

Marca recomandată de fentermină pentru a cumpăra este Phen375. Făcând clic pe link-ul, veți primi în interiorul în site-ul lor oficial. Acolo, veți obține îndrumări pentru a lua pastilele în mod corespunzător. Veți primi, de asemenea, produsul original, din dreapta, cu o garanție. Obțineți oferte speciale chiar acum de a comanda pastilele chiar acum. 

Phenq