Cât costă suplimentul cu 5HTP costa oficial?

Ai de gând să cumpere suplimentul 5HTP? Alegerea suplimentului corect cu 5HTP este acum ușor chiar aici, cu costuri speciale 5HTP.

Știi de cât de mult costă 5HTP? 5HTP este o formulă foarte bine cunoscut pentru mai multe probleme legate de stres de eliberare, depresie, anxietate, si pierderea in greutate. Pentru a cumpara acest produs este diferită. Cu toate acestea, mulți oameni l cumpere doar pentru a obține o reducere specială. Aici, veți fi redirecționat pentru a obține produsul pe site-ul oficial. Cu toate acestea, trebuie să știți la ce mai întâi suplimentul 5HTP este pentru scopurile. Citeste acest articol fin comentarii.

Ce este 5HTP?

5HTP este convertit in organism in serotonina creier mesager chimic. Serotonină din creier actioneaza ca un mesager chimic și influențează majoritatea celulelor din creier, inclusiv somnul, apetitul, starea de spirit si dorinta sexuala.

5HTP este derivat din copac Africii de Vest Griffonia Simplicifolia, singura sursă naturală disponibilă, folosind un procedeu special dezvoltat, care păstrează la fel de mult de ingredient activ posibil. Supliment este apoi încapsulat într-o capsulă de celuloză complet vegetariană, fiecare oferind 100 mg de 5HTP (sub formă de aminoacizi).

Este 5HTP sigur?

Pentru ca este un compus natural in organism, 5HTP este cea mai mare parte în condiții de siguranță pentru utilizarea pe termen scurt (până la 12 săptămâni). Cu toate acestea, cei cu probleme gastro-intestinale existente ar trebui să fie precauți și să vorbească cu un medic, deoarece există raportări de reacții adverse gastro-intestinale, inclusiv greață, vărsături, dureri abdominale și diaree. De asemenea, evitați să luați acest supliment dacă luați deja antidepresive (cum ar fi SSRI sau IMAO), sau văd un specialist de sanatate mintala pentru depresie severa sau de tulburare bipolară. 5HTP a fost cunoscut pentru a crește ideație suicidară.

interacţiuni

5HTP creste o substanta chimica din creier numita serotonina. Unele medicamente pentru depresie creste, de asemenea, serotonina. Luand 5HTP impreuna cu aceste medicamente pentru depresie, s-ar putea creste serotonina prea mult și poate provoca reacții adverse grave, inclusiv probleme cardiace, frisoane, și anxietate. Nu luați 5HTP dacă luați medicamente pentru depresie.

În cazul în care pentru a cumpăra preț 5HTP

5HTP se gaseste in magazine de droguri, magazine alimentare de sănătate și on-line pentru aproximativ $ 10 la $ 20 o sticla. Asigurați-vă că pentru a căuta 5HTP pur sau extract de Griffonia Simplicifolia pe flacon. Încercați să evitați aditivi, umpluturi sau lianți. Înainte de a lua-o, asigurați-vă că pentru a verifica cu medicul dumneavoastră pentru a vă asigura că nu există alte lucruri pe care le-ar putea fi luați care pot crește nivelul serotoninei într-un mod negativ.

Acum, puteți cumpăra produsul numai pe site-ul oficial și certificate. Aici se află în EvolutionSlimming. Site-ul este furnizorul oficial de la producător, cu un pret special al retailerului. Puteți obține, de asemenea, cu discount speciale și oferă în momentul achiziționării produsului în mod direct pentru EvolutionSlimming. Acum, faceți clic pe link-ul furnizat. Vei vizita site-ul oficial de la EvolutionSlimming.