Care este dovada de supliment de testosteron pentru păr facial?

Știi de vreodată relația de testosteron și a părului facial? Aici, vă vom arăta suplimentul de testosteron uimitor pentru parul facial.

Unii oameni sunt în mod natural gifted în creștere bărbi foarte gros, în timp ce alți oameni se luptă pentru a adăuga chiar și câteva fire de păr la bărbie lor. Acest lucru este adesea explicat prin genetica, fără a discuta în continuare motivele. Sunteți predispus genetic pentru a produce cantități scăzute de testosteron si DHT. corpul tau are un timp de greu utilizând hormonii din site-urile receptorului. Acest lucru te face incapabil genetic să crească o barbă. Cu toate acestea, modul în care este suplimentul de testosteron pentru parul facial?

Dovezi ale testosteronului si parului facial

Testosteronul este hormonul responsabil pentru creșterea și dezvoltarea normală a organelor genitale masculine și continuarea caracteristicilor sexuale secundare. niveluri scăzute de testosteron la bărbați poate duce la disfunctii sexuale, infertilitate, pierderea corpului si parului facial si osteoporoza de sex masculin. Medicii pot prescrie creme topice de testosteron si geluri pentru a suplimenta producția corporală de testosteron.

Fiecare om se naște cu o capacitate de predispoziție genetică pentru creșterea părului facial. Ceea ce determină viteza și densitatea părului facial pe o persoană care sunt activate ca modul in care capacitatea este de expunerea totală pe viață la testosteron. Puteți obține mai degrabă o idee despre cât de mult inactivat barba de păr pe care o aveți senzație cu atenție natura ta puf piersic.

creșterea normală a părului facial

o creștere normală barba este determinată de testosteron, hormonul secretat de testicule și prin dispoziție genetică. De exemplu, unele grupuri etnice, cum ar fi indian american, nu cresc parul facial. In plus, indiferent de rasa ta, în cazul în care bunicul și tatăl tău avea foarte puțin păr facial, sunt șanse bune pe care le nu se va dezvolta o barbă. Cresterea parului facial este declansata in timpul pubertății, ceea ce pentru unii masculi nu se poate întâmpla până când nu sunt în mijlocul lor de 20 de ani.

Cum de testosteron si DHT stimula creșterea bărbii

Testosteron si DHT pot avea roluri independente în controlul creșterii părului facial de sex masculin, și anume T pentru amorsare foliculului de par si DHT pentru promovarea creșterii liniare. Cu toate acestea, trebuie să luați cu siguranță supliment natural sau de tratament pentru a obține utilizarea în condiții de siguranță. In acest fel corpul tau nu se va închide producția proprie (evident), iar nivelurile de hormoni mai mari produse de propriul corp va crește în continuare rata de creștere a părului facial.

Cel mai bun supliment de testosteron

Cel mai bun supliment care vă poate ajuta să crească și să stimuleze testosteron este testogen. Acest testogen este fabricat din ingrediente naturale. Testogen este un produs încărcat cu ingrediente active, care susțin îmbunătățirea nivelului de testosteron. Acest produs este accesibil si ideal pentru atleti si culturisti sau pentru cei care doresc să se simtă odihnit prin combaterea efectelor negative ale hormonului scazut de testosteron. Probabil cel mai bun dintre toate suplimentele care cresc nivelul de testosteron este testogen.

Testogen bate cea mai apropiată concurență în toate departamentele, pret, calitate si ingrediente naturale. Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra capsule testogen, care va ajuta la creșterea nivelului de testosteron, aveți nevoie pentru a vizita site-ul oficial testogen pentru a comanda flaconul original și în condiții de siguranță de rapel de testosteron. Găsi link-ul și faceți clic pe acesta pentru a vă duce la site-ul lor oficial.