Beste appetitt-piller du må kjøpe med høy sikkerhet

Er du villig til å miste litt vekt og kontrollere appetitten? Les denne artikkelen og finne de beste appetitt-piller.

Å spise mindre og bevege seg mer er det grunnleggende vekttap som varer. For noen mennesker, kan resept av vekttap narkotika hjelpe. Før du får en resept vekttap narkotika, forteller legen din om din medisinske historie. Det inkluderer noen allergier eller andre forhold du har; medisiner eller kosttilskudd du tar (selv om de er urte eller naturlig); og om du er gravid, ammer, eller planlegger å bli gravid snart. Nå må du vite de beste appetitt-piller passende og riktig for deg.

5HTP: beste effektive appetitt suppressant

5HTP står for 5-hydroxytryptophan. Det er en type aminosyre. Nærmere bestemt er aminosyren L-tryptofan omdannet til 5HTP i kroppen. 5HTP kan være syntetisk fremstilt, eller den kan være avledet fra naturlige kilder. For eksempel er 5HTP naturlig forekommer i signifikante nivåer i frø av griffonia simplicifolia. Denne planten vokser i vestlige afrikanske land som Ghana, Elfenbenskysten og Togo. I den tradisjonelle terapeutiske anvendelse av disse landene, kan bladet og saften av planten anvendes for behandling av sår og nerveforhold, og som et afrodisiakum. Mange 5HTP produkter på markedet er avledet fra konsentrerte ekstrakter av Griffonia simplicifolia.

Er 5HTP trygt?

Fordi det er et naturlig forekommende stoff i kroppen, er 5HTP meste trygt for kortsiktig bruk (opptil 12 uker). Men de med eksisterende gastrointestinale problemer bør være forsiktige og snakke med en lege, som det finnes rapporter om gastrointestinale bivirkninger, inkludert kvalme, oppkast, magesmerter og diaré. Også unngå å ta dette tillegget hvis du allerede tar antidepressiva (for eksempel en SSRI eller MAO-hemmer) eller ser en psykisk helse spesialist for alvorlig depresjon eller bipolar lidelse. 5HTP har vært kjent for å øke selvmordstanker.

Forskning på 5HTP for vekttap

I en klinisk studie, ble en dose på 900 mg 5HTP tas daglig i 12 uker av overvektige pasienter. På slutten av rettssaken, ble vekten redusert med et gjennomsnitt på 1,7 kg (uten kosttilskudd restriksjoner) og 3,3 kg (med kosttilskudd restriksjoner). En annen studie viste at 750 mg 5HTP tas daglig i to uker redusert kroppsvekt, karbohydratinntak, og fettinntaket hos overvektige pasienter med diabetes.

Nå har du kjent den beste supplement for appetitt suppressant. Velge riktig piller med 5HTP er enkelt. Du kan finne og kjøpe dette produktet kun på den offisielle nettsiden til EvolutionSlimming. Nå får dette produktet ved å klikke på URL-kobling som vi gir her. Du vil få spesielle tilbud fra EvolutionSlimming å få ekte 5HTP appetitt suppressant piller.