Best testosteron supplement for vegetarianere du kan kjøpe

Tar et supplement for testosteron booster er enkelt. Men hvordan er testosteron supplement for vegetarianere?

Kroppen produserer testosteron hos både menn og kvinner til å regulere kroppsmassen, samarbeide med andre hormoner og kontrollere sexlysten. I menn, bidrar testosteron til fordelingen av fett og røde blodlegemer, men testosteronnivå begynner å avta etter fylte 30 på rundt 1% i året.

Noen av fordelene ved å øke testosteron nivåer inkludere forbedring i kroppssammensetning, økt energinivå, økt libido og bedre søvnkvalitet. Den vanligste måten å øke T nivåer naturlig er å øke rødt kjøtt, egg og fisk i kostholdet ditt. Men hvordan gjør du hvis du er en veganer?

Hvordan vegetarianere øke testosteron gjør?

Sink er et viktig mineral for testosteron produksjonen. Voksne menn trenger rundt 11 milligram sink per dag, mens kvinner trenger ca 8 milligram. Hvis du er en Lacto-ovo vegetarianer, kan du få en god mengde sink hver dag fra rå melk, ost og kefir. Hvis du har en tendens til mer mot veganisme, kanskje du foretrekker å holde seg til bønner, slik som Lima eller pinto, eller du kan spise nøtter og havregryn. Du bør kanskje vurdere å ta en sink supplement i tillegg.

Second supplement du må få er vitamin A. Mat rik på vitamin A kan bidra til å styrke testosteronnivå. Matvarer som spinat, gulrøtter, epler, ananas og paprika kan hjelpe. Vitamin A sørger for at den reproduktive systemet er sunt og at testiklene kan produsere testosteron.

Mange frø er høy i flerumettet fett og essensielle vitaminer og mineraler. Gresskarfrø, solsikkefrø, Chia frø, sesamfrø, linfrø og hamp frø er alle lett å finne i helse-butikker og kan legges til andre måltider for en praktisk løft. De har gode mengder protein og energi, noe som betyr at de kan også være nyttig hvis du ikke har en stor appetitt.

Naturlig supplement med urte ingredienser

Selv du spiser grønnsaker og frukt som inneholder god næringsrik for en testosterone booster, kan det hende du trenger et supplement. Her, for dere som er veganer, kan du ta Testogen. Testogen er en vennlig veganer supplement som inneholder naturlige ingredienser.

Tar Testogen er enkel. Alt du trenger å gjøre er å ta 2 kapsler med vann 30 til 60 minutter før trening. På en ikke-trening dagen, bør du ta en tablett før frokost; det anbefales at du ikke tar før sengetid. Du trenger ikke å være på en streng diett når du tar Testogen. Men den gode maten du spiser de mer gode resultater vil du få. Derfor bør du sikte på å spise et sunt og balansert kosthold. Det er ikke egnet for vegetarianere eller veganere på grunn av sin inneholder ingredienser.

Hvor kan kjøpe Testogen

Nå kan du få en Testogen supplement selv om du er en veganer. Ingrediensene er i naturlige kilder. Derfor vil du være greit å ta denne formelen. For å få dette produktet, kan du klikke på linken for å besøke den offisielle nettsiden. Hvorfor skal ta i den offisielle nettsiden? Den opprinnelige Testogen er kun tilgjengelig på den offisielle online nettsted. Du kan ikke være i stand til å finne det i offline butikker bortsett fra produsenten.