Best phentermine dosering moet u goed te nemen

Als u wilt phentermine te nemen, te weten de exacte phentermine dosering is erg belangrijk. Weet je hoe precies is de dosering?

Phentermine hydrochloride wordt aangeduid als een kortdurende (enkele weken) aanvullend in een regime van gewichtsreductie basis van lichaamsbeweging, gedragstherapie en calorische beperking bij de behandeling van exogene obesitas bij patiënten met een initiële BMI ≥ 30 kg / m2. Op basis van de behoeften, zal de dosering afhankelijk van het gebruik. Nu, laat ons zien hoe de juiste dosering van het nemen van phentermine.

Wat is phentermine?

Phentermine is de algemene vorm van de merknaam drugs zoals Phen375, die worden gebruikt om gewicht te verliezen. Phentermine vermindert de eetlust en stimuleert het lichaam om meer calorieën verbranden snel. Fastin, een voormalige merknaam voor phentermine, is niet meer beschikbaar in de Verenigde Staten.

Phentermine is een gereguleerde stof, en mag alleen worden genomen voor een korte periode (niet meer dan drie weken). Mensen die phentermine moet ook bezuinigen op calorieën en proberen uit te oefenen tijdens het gebruik van de drug. Phentermine is over het algemeen voorgeschreven voor mensen die ernstig overgewicht met een body mass index (BMI) van meer dan 30.

De gebruikelijke dosis voor volwassenen voor obesitas

De dosering is 8 mg oraal 3 maal daags 30 min voor de maaltijd 15-37,5 mg oraal eenmaal daags vóór ontbijt of 1-2 uur na het ontbijt. Het gebruik ervan is op korte termijn (enkele weken) hulpmiddel bij een regime van gewichtsreductie op basis van oefening, gedragsverandering, en calorische restrictie. Het is voor het beheer van exogene obesitas bij patiënten met een initiële body mass index (BMI) van 30 kg / m2 of hoger, of BMI van 27 kg / m2 of groter in de aanwezigheid van andere risicofactoren (bijvoorbeeld gecontroleerde hypertensie, diabetes , hyperlipidemie).

Fentermine dosering en toediening

De dosering moet worden geïndividualiseerd adequaat te reageren met de laagst effectieve dosis te verkrijgen. De gebruikelijke dosis voor volwassenen is één tablet (37,5 mg) per dag, zoals voorgeschreven door de arts, toegediend voor het ontbijt of 1-2 uur na het ontbijt. De dosering kan worden aangepast aan de behoefte van de patiënt. Voor sommige patiënten kan een halve tablet (18,75 mg) per dag voldoende zijn, terwijl in sommige gevallen wenselijk halve tabletten (18,75 mg) tweemaal daags te zijn.

Wat moet nemen

Phentermine is verkrijgbaar in de reguliere en oraal oplossende tabletten en capsules in een reeks van sterke punten, afhankelijk van het merk. Moet worden voorgeschreven tegen de laagst mogelijke dosering. Het kan ook afhangen van uw conditie en het lichaamsgewicht.

Verschillende merken van fentermine anders moeten worden genomen, maar in het algemeen, wordt fentermine best genomen op een lege maag een uur voor het eten van ontbijt, of twee uur na het eten van het ontbijt, om te voorkomen dat bemoeien met uw slaap.

Phentermine merk te kopen

De aanbevolen merk van phentermine om te kopen is de Phen375. Door te klikken op de link klikt, wordt u binnen te komen in hun officiële website. Daar vindt u advies krijgen om de pillen goed te nemen. U krijgt ook de juiste origineel product met een garantie. Ontvang speciale aanbiedingen op dit moment door het bestellen van de pillen nu.