Best phentermine dosering må du ta ordentlig

Hvis du ønsker å ta phentermine, vet nøyaktig phentermine dosering er svært viktig. Vet du hvordan nøyaktig dosering er?

Fen-hydroklorid er angitt som en kortvarig (noen få uker) medhjelper i et regime på vektreduksjon basert på mosjon, atferdsmessige modifikasjoner og kaloribegrensning i behandling av eksogene fedme hos pasienter med en initial kroppsmasseindeks ≥ 30 kg / m2. Basert på sine behov, vil dosen avhenger av bruken. Nå, la oss se hvordan riktig dosering av å ta phentermine.

Hva er phentermine?

Fentermin er generisk form av helt navnet medikamenter slik som Phen375, som brukes for vekttap. Phentermine minsker appetitten og stimulerer kroppen til å brenne kalorier raskere. Fastin, en tidligere merkenavn for phentermine, er ikke tilgjengelig i USA lenger.

Fen er en kontrollert substans, og bør bare bli tatt for en kort tid (ikke mer enn tre uker). Folk tar phentermine bør også kutte ned på kalorier og prøve å trene mens du tar stoffet. Phentermine er vanligvis foreskrevet for folk som er veldig overvektig med en body mass index (BMI) større enn 30.

Vanlig voksen dose for fedme

Doseringen er 8 mg peroralt 3 ganger daglig i 30 minutter før måltider 15 til 37,5 mg oralt en gang om dagen før frokost eller 1 til 2 timer etter frokost. Bruken er kortvarig (noen få uker) medhjelper i et regime på vektreduksjon basert på mosjon, atferdsmessige modifikasjon, og kaloribegrensning. Det er for administrasjon av eksogent fedme hos pasienter med en initial kroppsmasseindeks (BMI) på 30 kg / m2 eller mer, eller BMI på 27 kg / m2 eller mer, i nærvær av andre risikofaktorer (for eksempel kontrollert hypertensjon, diabetes , hyperlipidemi).

dosering fentermin og administrasjon

Dosen bør tilpasses individuelt for å oppnå en tilfredsstillende reaksjon med den laveste effektive dose. Den vanlige voksne dose er en tablett (37,5 mg) daglig, som foreskrevet av legen, administrert før frokost eller 1 til 2 timer etter frokost. Doseringen kan justeres til pasienten behov. For noen pasienter kan det halv tablett (18,75 mg) daglig være tilstrekkelig, mens i noen tilfeller kan det være ønskelig å gi halv tabletter (18,75 mg) to ganger daglig.

Hva bør ta

Fen er tilgjengelig i vanlig og oralt oppløselige tabletter og kapsler i en rekke styrker, avhengig av merke. Det bør være foreskrevet til lavest mulig dose. Det kan også avhenge av din tilstand og kroppsvekt.

Forskjellige merker av phentermine bør tas forskjellig, men generelt er phentermine best tas på tom mage en time før du spiser frokost, eller to timer etter å ha spist frokost, for å hindre at det forstyrrer søvnen din.

Phentermine merkevare å kjøpe

Den anbefalte merkevare av phentermine kjøpe er Phen375. Ved å klikke på linken vil du komme inn i deres offisielle hjemmeside. Der vil du få veiledning til å ta pillene riktig. Du vil også få riktig opprinnelige produkt med en garanti. Få spesialtilbud akkurat nå ved å bestille pillene akkurat nå.