Best 5HTP για τη γυναίκα για να συμπληρώσουν τη διάθεση και την απώλεια βάρους

Οι γυναίκες είναι πολύ καλά γνωστοί με mod αλλαγές τους. Ως εκ τούτου, το ξέρεις το καλύτερο 5HTP για μια γυναίκα να πάρει ακριβώς τα οφέλη;

5HTP είναι μια χημική ένωση που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα σας, όπως κάνει η σεροτονίνη, μια σημαντική ορμόνη για τη ρύθμιση διάθεσή σας. Μερικοί γιατροί θεωρούν 5HTP να είναι το καλύτερο φυσικό κατασταλτικό της όρεξης. 5HTP επίσης παράγεται φυσιολογικά σε διάφορα φυτά, συμπεριλαμβανομένων των σπόρων griffonia simplicifolia, ένας θάμνος της Δυτικής Αφρικής. Εκτός από την καταστολή της όρεξης σας, μερικές έρευνες δείχνουν ότι 5HTP μπορούν επίσης να βοηθήσουν τη θεραπεία των πονοκεφάλων, αϋπνία, κατάθλιψη και η ινομυαλγία. Ωστόσο, είναι σωστό για όλους, ιδίως για τις γυναίκες;

Το πόσο 5HTP λειτουργίες για τη γυναίκα

Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι η συμπλήρωση με 5HTP δημιουργεί ευνοϊκές στρες αιτία βάρος και το άγχος, κλινική κατάθλιψη και την απώλεια. Αυξάνει τις συνήθειες ύπνου καθώς μειώνει υδατανθράκων πόθους τροφίμων σε εκείνες που αφορούν τα σχέδια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες. εκτόξευσης σεροτονίνη προκαλείται από ένα υδατάνθρακα τόνους (σάκχαρο κ.λπ.).

Όταν ο εγκέφαλος δημιουργεί σεροτονίνης, το άγχος μετριάζεται. Εναλλακτικά, το μυαλό παράγει ντοπαμίνη ή νορεπινεφρίνη (νοραδρεναλίνη). Η κατανάλωση υδατανθράκων φαίνεται να έχει μια κατευναστική αποτέλεσμα, ενώ υγιείς πρωτεΐνες ευαισθητοποίηση.

Η απώλεια βάρους στις γυναίκες υγιεινά

5HTP έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την απώλεια βάρους σε παχύσαρκα άτομα. Σε μια ερευνητική μελέτη, μια 5HTP δοσολογία 250-300 mg και λαμβάνεται τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα έχουν δει να βελτιώσει κορεσμού, μείωση της θερμιδικής πρόσληψης, και να μειώσει το βάρος σε παχύσαρκες γυναίκες. Το φυτικό εφέδρα προϊόν προκαλεί απώλεια λίπους μέσω ενός μηχανισμού που ονομάζεται θερμογένεση (καύση του λίπους), και το λευκό φλοιό ιτιάς και δρουν συνεργιστικά με καφεΐνη ephedra.

Οι γυναίκες διάθεση στο PMS

Χρησιμοποιείται ευρέως για να βοηθήσει με την παχυσαρκία (δίαιτα), PMS, ημικρανίες, κατάθλιψη, άγχος, αϋπνία και εθιστική συμπεριφορά. 5 HTP αυξάνει την παραγωγή σεροτονίνης. τα επίπεδα σεροτονίνης στο νευρικό σύστημα είναι απαραίτητη για τόσες πολλές πτυχές της καθημερινής μας ζωής. Η σεροτονίνη είναι υπεύθυνη για τα συναισθήματα της ευημερίας, της ικανοποίησης και για την κανονική του ύπνου. Παχυσαρκία, PMS, ημικρανίες, κατάθλιψη, άγχος, αϋπνία, και εθιστική συμπεριφορά όλα έχουν συνδέονται με χαμηλά επίπεδα της σεροτονίνης. Η σεροτονίνη παίζει ένα σημαντικό ρόλο στον έλεγχο του θυμού, την επιθετικότητα, τη θερμοκρασία του σώματος, τη διάθεση, τον ύπνο, την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, όρεξη, και το μεταβολισμό, καθώς και την τόνωση εμετό.

Ανακαλύψτε τα καλύτερα 5HTP για μια γυναίκα στο κεντρικό δικτυακό τόπο των επιχειρήσεων. Το κεντρικό site θα σας βοηθήσει να αποτρέψει τυχόν απάτες ή ψεύτικα στοιχεία. Υπάρχει ρουτίνα έκπτωση παρέχει προσφερόμενων αρχές ιστοσελίδα, η οποία θα σας βοηθήσει σίγουρα να αποκτήσετε αυτό το προϊόν σε φθηνότερη έξοδα. Με τη διασφάλιση της επιστροφής των χρημάτων, δεν έχετε τίποτα να κάψει λίπος. Μπορείτε να πάρετε ακριβώς το αρχικό συμπλήρωμα 5HTP για τις γυναίκες στην ιστοσελίδα EvolutionSlimming. Αυτή η αξιόπιστη επίσημος προμηθευτής παρέχει το γνήσιο 5HTP. Έτσι, κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να σας οδηγήσει στην επίσημη ιστοσελίδα EvolutionSlimming.