beneficiu 5HTP de top puteți lua din suplimentul inițial

Iei pastilele cu 5HTP? Ceea ce este de fapt cel mai bun beneficiu 5HTP pentru sanatatea ta? Citiți acest post și vei primi comentarii.

5HTP (5-hidroxitriptofan) este o substanță naturală derivată din păstăile de semințe de Griffonia Simplicifolia, o plantă medicinală din Africa de Vest. La om, 5HTP este precursorul nutritiv imediat la neurotransmitatorul serotonina (5HT). Acest lucru înseamnă că 5HTP transformă direct în serotonină din creier. Acesta este un produs chimic produs secundar al proteinei bloc L-triptofan. De asemenea, este produs comercial din semințele unei instalații african cunoscut sub numele de Griffonia Simplicifolia 5HTP este utilizat pentru tulburări de somn. Ei bine, acum, aici vom explica unele beneficii de a lua 5HTP pentru sanatatea ta.

A ajuta cu depresia și anxietatea

Unele cercetări au fost efectuate în 5HTP. Rezultatele arată că are un potențial de a ajuta cu depresia si, eventual, anxietate, tulburări de panică, tulburări de somn si obezitate. 5HTP pare să aibă aceleași efecte ca antidepresive (SSRI selectivi de recaptare a serotoninei inhibitori). medicamente care cresc nivelul serotoninei sunt prescrise pentru toate aceste probleme, dar mulți oameni cred că este 5HTP un mod natural de a realiza același lucru.

5HTP pentru starea de spirit îmbunătățită

O formulare de creștere a dispoziției care conține în primul rând 5HTP, o formă de vitamina B6, iar John în valoare este proiectat pentru a contracara epuizarea serotoninei legate de îmbătrânirea populației și pentru a oferi accesoriu generale starea de spirit. 5HTP este bine stabilit pentru proprietățile sale menite să îmbunătățească starea de spirit, printre alte beneficii. Acesta a fost studiat cu rezultate pozitive pentru tratamentul depresiei ușoare. mecanismele sale de acțiune nu sunt clar înțelese, dar ele sunt, probabil, diferit de 5HTP.

depresiune

Unele cercetări clinice arată că administrarea 5HTP prin gura amelioreaza simptomele de depresie. Mai multe studii au constatat ca doze de 150-3000 mg pe zi, timp de 2-4 săptămâni, poate ameliora simptomele de depresie. Unele cercetări timpurii arată că 5HTP ar putea fi la fel de benefice ca un tratament antidepresiv convențional pentru unii oameni.

5HTP pentru somn

Suplimentele 5htp s-au descurcat un pic mai bine pentru insomnie. 5HTP a scăzut timpul necesar pentru a ajunge la somn și a scăzut numărul de treziri pe timp de noapte. Luând 5HTP împreună cu GABA (acid gamma-aminobutiric), un neurotransmitator relaxant, a redus timpul necesar pentru a adormi și a crescut durata si calitatea somnului.

Dieta Atkins pentru pierderea in greutate

Studiile clinice au arătat că suplimentarea cu 5HTP produce rezultate pozitive în pierdere în greutate, anxietate și depresie. Acesta îmbunătățește tiparele de somn si reduce pofta de carbohidrati in cele de pe diete saraca in carbohidrati (cum ar fi dieta Atkins). Orice persoană care utilizează un program de pierdere in greutate similar cu dieta Atkins ar putea experimenta o reducere a nivelului de serotonina din cauza faptului că hidrați de carbon stimulează producerea de serotonina in organism.

Acum, puteți obține acest supliment minunat cu 5HTP numai de la furnizor oficial. Furnizorul oficial de încredere al suplimentului 5HTP este EvolutionSlimming. Du-te la site-ul prin link-ul de aici. Acesta vă va redirecționa către site-ul lor oficial. Apoi, veți obține cel mai bun produs, oferte, iar prețul numai pe EvolutionSlimming.