Bedste testosteron supplement til vegetarer du kan købe

Tager et tillæg for testosteron booster er nemt. Men hvordan er det testosteron supplement til vegetarer?

Kroppen producerer testosteron i både mænd og kvinder til at regulere kropsmasse, arbejde sammen med andre hormoner og styre sexlyst. Hos mænd, testosteron bidrager til fordeling af fedt og produktionen af ​​røde blodlegemer, men testosteron niveauer begynder at falde efter 30 år på omkring 1% om året.

Nogle af fordelene ved at øge din testosteron niveauer omfatter forbedring i din kropssammensætning, øget energiforbrug niveauer, øget libido og bedre søvnkvalitet. Den mest almindelige måde at øge dine t niveauer naturligt er at øge rødt kød, æg og fisk i din kost. Men hvordan kan du gøre, hvis du er en veganer?

Hvordan vegetarer øge testosteron?

Zink er et vigtigt mineral for testosteron produktion. Voksne mænd har brug for omkring 11 milligram zink om dagen, mens kvinder har brug for omkring 8 milligram. Hvis du er en Lacto-Ovo vegetar, kan du få en god mængde af zink hver dag af rå mælk, ost, og kefir. Hvis du har tendens mere mod veganisme, foretrækker du måske at holde sig til bønner, såsom Lima eller pinto, eller du kan spise nødder og havregryn. Du kan overveje at tage et zink supplement såvel.

Andet supplement du skal få er vitamin A. Fødevarer rige på vitamin A kan bidrage til at støtte testosteron niveauer. Fødevarer såsom spinat, gulerødder, æbler, ananas og rød peber kan hjælpe. Vitamin A sikrer, forplantningssystemet er sunde, og at testiklerne kan producere testosteron.

Mange frø er høj i flerumættede fedtstoffer og essentielle vitaminer og mineraler. Græskarkerner, solsikkefrø, chiafrø, sesamfrø, hørfrø og hampefrø er alle nemme at finde i helseforretninger og kan føjes til andre måltider for en bekvem boost. De har gode mængder af protein og energi, hvilket betyder, at de kan også være nyttigt, hvis du ikke har en stor appetit.

Naturlig supplere med planteingredienser

Selv du spiser grøntsager og frugter indeholder god nærende for en testosteron booster, kan du bruge en supplement. Her for jer, der er veganer, kan du tage Testogen. Testogen er en venlig veganer supplement, der indeholder naturlige ingredienser.

Tager Testogen er enkel. Alt du skal gøre er at tage 2 kapsler med vand 30 til 60 minutter før træning. På en ikke-workout dage, bør du tage en tablet før morgenmad; det tilrådes, at du ikke tager inden sengetid. Du behøver ikke at være på en streng diæt, når du tager Testogen. Men den gode mad, du spiser de flere gode resultater, du vil få. Derfor bør du sigte mod at spise en sund varieret kost. Det er ikke egnet til vegetarer eller veganere på grund af dets indhold af ingredienser.

Hvor kan købe Testogen

Nu kan du få en Testogen supplement endda du er en veganer. Ingredienserne er i naturlige kilder. Derfor vil du være okay at tage denne formel. For at få dette produkt, kan du klikke på linket for at besøge den officielle hjemmeside. Hvorfor skal tage i den officielle hjemmeside? Den oprindelige Testogen er kun tilgængelig på den officielle online website. Du må ikke være i stand til at finde det i offline butikker undtagen producenten.