Bedste sted at få en hindbær keton til vægttab betydeligt

Lad os få en hindbær keton til vægttab. Mange produkter derude hævdes at gøre tingene lettere.

Disse er urter, shakes og piller, som formodes at hjælpe dig med at forbrænde fedt eller reducere din appetit. Blandt de mest populære er et tillæg kaldet Hindbær ketoner.

Hindbær ketoner hævdes at forårsage fedt i celler, der skal nedbrydes mere effektivt, at hjælpe kroppen brænde fedt hurtigere. De er også hævdes at øge niveauet af adiponectin, et hormon, der hjælper med at regulere stofskiftet. Denne artikel gennemgår den nuværende videnskabelige forskning bag Raspberry keton kosttilskud og om de er faktisk værd at overveje.

Hvad er hindbær keton?

Hindbær keton er et kemikalie fra røde hindbær, samt kiwier, ferskner, druer, æbler, andre bær, grøntsager såsom rabarber, og barken af ​​taks, ahorn, og fyrretræer. Folk tager hindbær keton gennem munden til vægttab. Det blev populær for vægttab efter det blev nævnt på Dr. Oz tv-show under segmentet kaldet Hindbær keton: mirakel fedt-brænder i en flaske i februar 2012. Folk gælder hindbær keton på huden for hårtab. Hindbær keton også anvendes i fødevarer, kosmetik og andre fremstilling som en duft eller smagsstof.

Hvordan hindbær keton producent hævder, at det hjælper vægttab

Ifølge producentens krav, hindbær ketoner regulere hormon adiponectin, som har tendens til at være til stede ved lavere niveauer i mennesker med fedme end dem uden. Nogle undersøgelser viser, at stigende adiponectin niveauer kan hjælpe med at behandle insulin spørgsmål såsom type 2-diabetes og metabolisk syndrom ved at øge insulinfølsomheden. Insulinresistens er en nøglefaktor i fedme, type 2 diabetes, og metabolisk syndrom. Hindbær ketoner kan også regulere noradrenalin, hvilket kan forårsage en lille stigning i legemstemperatur.

Hindbær ketoner og vægttab

I en undersøgelse offentliggjort i 2005, kaldet anti-fedme aktion af Raspberry keton, blev hindbær ketoner givet til mus, der blev fodret med en kost med højt fedtindhold i flere uger. Mus blev opdelt i forskellige grupper, der hver får de samme kalorier, men få forskellige mængder af hindbær ketoner (enten 0,5%, 1% eller 2%).

Diæterne var ca. 40% fedt i hver gruppe. Forskerne bemærkede, at hindbær ketoner, består mellem 1% og 2% af de totale kalorier forårsagede en reduktion i kropsvægt og fedt buildup i leverne fra mus efter 10 ugers brug, sammenlignet med mus, der kun blev fodret med en kost med højt fedtindhold.

Bedste hindbær keton til at købe

Den bedste hindbær keton, at du skal købe, er de RaspberryKetonePlus. Dette er producenten at sælge lovligt for vægttab supplement. Nu kan du tjekke produktet på den officielle hjemmeside ved at klikke på linkene som foreskrevet. Her kan man besøge den betroede officielle hjemmeside for RaspberryKetonePlus, der vil give flere fordele. Du kan også få den garanterede og høj kvalitet RaspberryKetonePlus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>