Bedste Resveratrol500mg for mænd: betyder det giver fordele?

Du er mænd og ønsker at have en sund krop? i denne artikel vil vi give dig fordelene ved Resveratrol500mg for mænd.

Det er en kendsgerning, at ikke alle fødevarer og kosttilskud modtager samme andel af rampelyset, opmærksomhed, eller kontrol. På trods af den rigelige videnskabelig forskning bag sig, en af ​​de mest overset, er resveratrol. Det kan overraske dig at lære, at resveratrol, oftest forbundet med vin, har mange fordele, der måske ikke kun hjælpe dig på din næste tur til gymnastik, men kunne også du forbedre din mulighed for at alder mere yndefuldt. Vi har samlet en liste over de øverste seks fordele ved resveratrol, og nogle nyttige strategier til at maksimere din indsats.

At vide mere om Resveratrol

Resveratrol er en type polyphenol kendt som en stilbenoid, som produceres i druer og blåbær at beskytte sig mod bakterie- og svampeinfektion, og i mindre grad mod UV-stråling. Det blev opdaget, at druer vokser i fugtige og mugne områder havde det højeste indhold af resveratrol i en hvilken som helst kendt almindeligt forbruges mad / drikke. Resveratrol er naturligvis en potent anti-svampe forbindelse og antioxidant.

Resveratrol500mg for testosteron boost

Tror du din testosteron brug for et løft? Når du indtaster din trediverne, er det i stigende grad muligt for testosteron at falde. Hvis du tror, ​​at der sker, kan du besøge din læge og bede om en blodprøve for at bestemme dit niveau. Der er testosteron udskiftning behandlingsformer, der kunne være effektiv.

Ifølge en koreansk undersøgelse foretaget på mus, kan resveratrol også være en mulighed. Undersøgelsen konkluderede, at blod testosteron koncentrationen blev forbedret med mere end 50% efter en periode med resveratrol forbrug på 28 dage. Selv hvis du ikke er helt så vellykket, er der stadig masser af andre videnskabeligt undersøgt fordele ved indtagelse af resveratrol.

Resveratrol500mg til forebyggelse af kræft

Resveratrol har vist sig at inhibere proliferation af en række humane cancercellelinier, herunder bryst-, prostata-, mave, colon, pancreas, og kræft i skjoldbruskkirtlen. I dyremodeller, oral administration, topisk applikation, og / eller injektion af resveratrol inhiberede udviklingen af ​​kemisk induceret kræft på mange steder, herunder mave-tarmkanalen, lever, hud, bryst, prostata og lunge.

Anti-cancer effekt af resveratrol i gnavermodeller involverede reduktion af celleproliferation, induktion af apoptose og inhibering af angiogenese, tumorvækst og metastase. Alligevel har et par dyreforsøg rapporterede en mangel på en virkning af oral resveratrol til at hæmme udviklingen af ​​lungecancer induceret af carcinogener i cigaretrøg, og studiet af resveratrol administration på tyktarmskræft har givet blandede resultater.

Hvor kan man købe det bedste resveratrol500mg

For at få en Resveratrol500mg, skal du følge linket her. Det vil omdirigere dig til den officielle hjemmeside. Denne officielle hjemmeside giver de nemme måder at holde din sunde effektivt. At få Resveratrol500mg oprindeligt med garanti vil gøre din indsats får det bedste resultat. Derfor køber Resveratrol500mg lige nu kun på den officielle hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>