Bedste Resveratrol500mg for kvinder: gør det virkelig arbejde?

Resveratrol500mg har mange fordele for kvinder, vil vi præsentere den bedste Resveratrol500mg for kvinder.

Kvinder, der har PCOS producere lidt højere mængder af testosteron og andre androgen hormoner end gennemsnittet. Selv om disse reproduktive hormoner typisk er forbundet med mænd, kvinder har også små mængder. De forhøjede niveauer hos kvinder med PCOS kan bidrage til uregelmæssige eller fraværende menstruation, infertilitet, vægtøgning, akne eller overskydende hår på ansigt og krop. Kvinder, der har PCOS også står over for en højere risiko for at udvikle andre sundhedsmæssige problemer, såsom diabetes.

Hvad Resveratrol500mg for kvinder?

Resveratrol er en type polyphenol kendt som en stilbenoid, som produceres i druer og blåbær at beskytte sig mod bakterie- og svampeinfektion, og i mindre grad mod UV-stråling. Det blev opdaget, at druer vokser i fugtige og mugne områder havde det højeste indhold af resveratrol i en hvilken som helst kendt almindeligt forbruges mad / drikke. Resveratrol er naturligvis en potent anti-svampe forbindelse og antioxidant.

Når det tages oralt, er resveratrol absorberes godt af mennesker, men dets biotilgængelighed er relativt lavt, fordi det hurtigt metaboliseres og elimineres. I prækliniske studier har resveratrol vist sig at have en lang række biologiske aktiviteter, der eventuelt kan anvendes til forebyggelse og / eller behandling af cancer, kardiovaskulær sygdom og neurodegenerative sygdomme.

Gavnlig rapport af Resveratrol500mg for kvinder

Forskningsresultater udgivet i foråret 2014 tilkendegivet over for skuffelse af chokolade og røde vinelskere at resveratrol ikke kan hjælpe os lever længere. I en undersøgelse af ældre personer, der bor i Italien Chianti-regionen, fandt forskerne, at forbindelsen næppe var forbundet med længere levetid.

De målte resveratrol i urinen af ​​deltagere og sammenlignet niveauer blandt dem, der døde i løbet af ni år løbet af undersøgelsen (det var forventet, at en del ville dø, da deltagerne var 65 år og ældre), og dem, der overlevede. Resveratrol niveauer var ens blandt dem, der døde, og dem, der overlevede, hvilket tyder på, at forbindelsen ikke har nogen væsentlig indflydelse på levetiden, i hvert fald ikke i de mængder, vi indtager i mad og drikke.

Undersøgelse af Resveratrol500mg for kvinder

I en australsk undersøgelse af overvægtige hypertensive mænd og postmenopausale kvinder, forskere overvåget resveratrol effekt på pulsåren, den største arterie i overarmen. Svækket blodgennemstrømning i denne beholder er knyttet til risikofaktorer såsom fedme og hypertension. Efter indtagelse af et stærkt bioaktive form af resveratrol, deltagerne viste en signifikant og hurtig stigning i blodgennemstrømningen i time.

Hvor kan man købe Resveratrol500mg for kvinder

Nu kan du købe Resveratrol for kvinder anbefales kun på den officielle hjemmeside. Hvis du ønsker at tage Resveratrol500mg, tjek annonce følge linket til højre her for at besøge direkte den officielle hjemmeside. Du kan finde ud af mere interessante tips til at købe den Resveratrol500mg kun på den officielle hjemmeside.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>