Bedste phentermine dosering du skal tage ordentligt

Hvis du ønsker at tage phentermin, at kende den nøjagtige phentermine dosering er meget vigtigt. Ved du, hvordan netop den dosering er?

Phentermin-hydrochlorid er indikeret som en kortvarig (nogle uger) hjælpemiddel et regime af vægtreduktion baseret på motion, adfærdsmæssige ændringer og kaloriefattige begrænsning i forvaltningen af ​​exogent fedme hos patienter med et indledende BMI ≥ 30 kg / m2. Baseret på sine behov, vil doseringen afhænger af brugen. Lad os nu se, hvordan den rigtige dosering af at tage phentermin.

Hvad er phentermin?

Phentermin er den generiske form af brand-navn narkotika såsom Phen375, som anvendes til vægttab. Phentermin nedsætter appetitten og stimulerer kroppen til at forbrænde kalorier hurtigere. Fastin, en tidligere mærkenavn for phentermin, er ikke længere tilgængelig i USA.

Phentermine er et kontrolleret stof, og bør kun tages i en kort periode (ikke mere end tre uger). Personer, der tager phentermin bør også skære ned på kalorierne og forsøge at udøve mens du tager stoffet. Phentermine er generelt ordineres til folk, der er meget overvægtige med et body mass index (BMI) større end 30.

Sædvanlig dosis til voksne for fedme

Doseringen er 8 mg oralt 3 gange dagligt 30 minutter før måltider 15 til 37,5 mg oralt en gang om dagen før morgenmad eller 1 til 2 timer efter morgenmad. Anvendelsen er kortvarig (nogle uger) hjælpemiddel et regime af vægtreduktion baseret på motion, adfærdsmæssige ændringer, og kaloriefattige begrænsning. Det er for forvaltningen af ​​exogent fedme hos patienter med en indledende body mass index (BMI) på 30 kg / m2 eller større, eller BMI på 27 kg / m2 eller større i nærvær af andre risikofaktorer (fx kontrolleret hypertension, diabetes , hyperlipidæmi).

Phentermine dosering og administration

Doseringen er individuel for at opnå en passende reaktion med den laveste effektive dosis. Den sædvanlige dosis til voksne er en tablet (37,5 mg) dagligt, som foreskrevet af lægen, administreres før morgenmad eller 1 til 2 timer efter morgenmaden. Doseringen kan tilpasses patientens behov. For nogle patienter kan halv tablet (18,75 mg) dagligt være tilstrækkelig, mens i nogle tilfælde kan det være ønskeligt at give halve tabletter (18,75 mg) to gange om dagen.

Hvad skal tage

Phentermin er tilgængelig i regelmæssig og oralt opløsende tabletter og kapsler i en række styrker, afhængig af mærke. Det skal ordineres til den lavest mulige dosis. Det kan også afhænge af din tilstand og kropsvægt.

Forskellige mærker af phentermin bør tages forskelligt, men generelt er phentermin bedst tages på tom mave en time før spiser morgenmad, eller to timer efter et måltid morgenmad, for at forhindre det i at forstyrre din søvn.

Phentermine mærke til at købe

Den anbefalede mærke phentermin at købe er Phen375. Ved at klikke på linket, vil du få inde i deres officielle hjemmeside. Der vil du få vejledning til at tage pillerne korrekt. Du vil også få den rigtige originale produkt med en garanti. Modtag gode tilbud lige nu ved at bestille pillerne lige nu.