Bedste måder at få Gurkemeje kosttilskud originalitet og garanti

Hvor får du Gurkemeje kosttilskud? Nå, vil gurkemeje supplement lige her bringe dig til at få de gavnlige mål.

Gurkemeje har sin plads i historien. Oprindeligt opdaget i Indien tusinder af år siden, fortsætter gurkemeje til at blive brugt som en aromatisk kulinarisk glæde samt en stærk medicinsk healer. I de områder i Asien og Indien, har det været brugt i udstrakt grad i tusinder af år i den indiske Ayurveda system for urtemedicin og i traditionel kinesisk medicin.

Oversigt over Gurkemeje

Tilhører ingefær familien, gurkemeje som et krydderi er en indisk husstand hæftning og tilbyder sin varme aroma med en let adstringerende smag til næsten hver traditionel indisk ret. Det er også den vigtigste ingrediens i karry, som det giver sin karakteristiske og levende gul farve. Den omfattende brug som krydderi i madlavning og som et farvestof i stoffet industrien er veldokumenteret. Ud over at blive brugt som et krydderi, gurkemeje er en ernæringsmæssig kraftcenter tilbyder mange sundhedsmæssige fordele. Dens fordele tilskrives curcumin, som er den vigtigste aktive ingrediens i gurkemeje.

Gurkemeje effektiv til

Forhøjet kolesterol. Forskning tyder på, at tage gurkemeje ekstrakt gennem munden to gange dagligt i 3 måneder reducerer total kolesterol, low density lipoprotein (LDL eller “dårlige”) kolesterol og triglycerider hos overvægtige mennesker med højt kolesteroltal.

Slidgigt. Nogle undersøgelser viser, at tage gurkemeje ekstrakter, alene eller i kombination med andre planteingredienser, kan mindske smerter og forbedre funktionen i mennesker med slidgigt. I nogle forskning, gurkemeje arbejdede om såvel som ibuprofen til at reducere slidgigt smerter. Men det synes ikke at arbejde så godt som diclofenac til forbedring af smerte og funktion hos personer med slidgigt.

Få den Gurkemeje supplement

Men curcumin kapsler eller gurkemeje kosttilskud varierer i kvalitet, styrke og renhed. Derfor, i at vælge den bedste gurkemeje kapsel, læse etiketten grundigt. Kig efter produkter, standardiseret til 95% curcuminoider.

Standardiseringsprocessen sikrer fremstilling konsistens for curcumin fra flaske til flaske. Med andre ord, vil du ikke blive snydt på mængden af ​​denne vigtig ingrediens. Dette er en væsentlig faktor i at mange kliniske forsøg og medicinske undersøgelser har vist de bedste resultater med gurkemeje tilskud i doser indeholdende 95% curcumin.

Hvor får Gurkemeje kosttilskud

For at få den bedste gurkemeje supplement, kan du vælge den TurmericPlus. Det er dejligt at købe TurmericPlus på den officielle hjemmeside. Her kan du få den specielle Gurkemeje supplement, der vil arbejde præcist og betydeligt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>