Bedste kollagen creme til sår, der rent faktisk arbejder for yngre udseende

Her er et nyt produkt af kollagen creme til sår med mange fordele. Du kan læse anmeldelser på følgende artikel.

Kollagen, det protein, der giver huden dens trækstyrke, spiller en central rolle i hver fase af sårheling. Det tiltrækker celler, såsom fibroblaster og keratinocytter, til såret, hvilket fremmer debridement, angiogenese og reepitelisering. Desuden collagen giver en naturlig stillads eller substrat for ny vækst væv.

Om kollagen

Collagen forbindinger stimulere ny vækst væv og fremme aflejringen og organisering af nyligt dannede kollagenfibre og granulationsvæv i sårlejet. Disse bandager binder kemisk til matrixmetalloproteinase (MMP’er) fundet i den ekstracellulære væske af sår. MMP’er normalt angribe og nedbryde collagen, så det har tænkt, at sårforbindinger, der indeholder kollagen giver MMP’er en alternativ collagen kilde, hvorefter kroppens naturlige kollagen rådighed for normal sårheling.

Helbreder en bred vifte af sår

Kollagen hjælper migrere til mange typer af celler, herunder fibroblaster og keratinocytter, til såret, som spiller en stor rolle for øget vævsvækst i et sårleje. Disse egenskaber kan hjælpe hjælpe klinikere med debridering af inficerede væv i et sår og fremme naturlig vækst at forekomme. Kollagen forbindinger er egnede til en overflod af sårtyper, herunder liggesår, mindre brandsår, fodsår, kroniske sår og store åbne snit.

Dens fleksibilitet og komfort til en patient gør kollagen en go-to dressing når det kommer til sårheling. De eneste specifikke typer sår, som ikke kan behandles med kollagenfibre er tredje grads forbrændinger, skader, der har dannet i sårskorper eller brændte dødt væv eller en patient besidder allergiske symptomer til kvæg, fugl eller svin produkter.

Kollagen forbindinger

Collagen Forbindinger herunder Promogran forbindinger, SkinTemp, Nugel, Fibracol dressing, Kollagen dressing, viklet gel, Fibracol sårforbinding og Prisma collagen dressing. Collagen forbindinger bruges til at hjælpe moderat til tunge væskende sår heles. kollagen forbindinger fremme heling ved at holde såret fugtigt mens absorbere ekssudat. Alsidig og absorberende, kan Collagen forbindinger skæres til at passe til såret. Nogle kollagen forbindinger er tilgængelige som tove til emballering dybe sår. Vores Collagen markeringer omfatter Johnson og Johnson populære Promogran dressing.

nedtoner infektion

Et andet fordelagtigt aspekt til anvendelse af et collagen dressing er dens evne til at reducere forekomster af sårinfektion. Collagen kan hjælpe med at kontrollere tilfælde af bio-byrde opstår, som i det væsentlige opbygning af bakterier bebor en overflade, før den er blevet steriliseret. Ved at lægge en barriere mellem såret og de omgivende bakterier, såvel som dens produktion af spredning antimikrobielle midler omkring såret, er den samlede risiko for infektion reduceres.

Minimer irritation

Collagen forbindinger typisk besidder ikke-klæbende kvaliteter, så bandagen vil forblive komprimeret mens følelse løs, fjerne bandagen klæber til de tørrede sekreter af det skadede område. Dog vil dække forbindinger være behov for, når du bruger et kollagen forbinding. Når det kombineres med sine karakteristika opholder blød, samt producere et ideelt fugtigt miljø for såret, kan kollagenfibre hjælpe lavere irritation og ubehag. Collagen forbindinger kan holde typisk anvendes på et sår i omkring syv dage. Det vil også minimere skifte bandager.

Bedste kollagen til sår til at købe

Vi anbefaler dig at tage XYZSmartCollagen. Denne XYZSmartCollagen kan købes på den officielle hjemmeside. Klik på linket for at besøge den officielle hjemmeside for denne XYZSmartCollagen. Det vil være meget vigtigt at købe denne vare på den officielle hjemmeside for at få en særlig pris med garanti. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>