Bedste humant væksthormon supplement med høj kvalitet og garanti

Har du fundet den bedste humant væksthormon supplement? Du kan finde den bedste HGH supplement med høj kvalitet og garanti.

HGH kosttilskud er kosttilskud, der har til formål at øge mængden af ​​HGH til rådighed for kroppen. For dem, der i øjeblikket skrabe deres hoveder, HGH står for Human Growth Hormone, hvilket er et yderst nyttigt hormon, der produceres i hypofysen, der er ansvarlig for at tilskynde kroppen til at bygge og reparere væv. Når vi er under 20, der betyder, at vi vokser i højden, selv om dette stopper, når vores vækstzoner tæt.

Hvad er humant væksthormon?

Humant væksthormon er et produkt af hypofysen, master kirtel af kroppen. Som navnet antyder, det fremmer lineær vækst hos børn og unge. Efter kroppen holder op med at vokse højere, niveauet af HGH falde hurtigt og bliver ofte meget lav i voksenlivet. Mange af virkningerne af HGH er skabt gennem en anden hormon, insulin-lignende vækstfaktor-1, der produceres af leveren. HGH er givet ved daglig injektion og er ret dyrt. Alternative behandlinger, såsom næsespray eller piller for at stimulere HGH frigivelse, har ikke vist sig at have nogen fordel.

Hvor meget HGH producerer naturligt?

Sunde voksne mænd har typisk bare mindre end 5 nanogram per milliliter cirkulerer i blodet. Sunde kvinder kan producere omkring det dobbelte beløb for fødedygtige formål. Niveauer for begge køn højdepunkt i puberteten og falde kraftigt starter i begyndelsen af ​​20’erne.

Må HGH kosttilskud gør, hvad de siger?

Tager ren HGH som vi allerede har diskuteret, vil faktisk resultere i mere muskelmasse og fedtforbrænding, men kan HGH boostere opnå det samme?

Nå, det er et emne åben for en del debat. Mens GABA virker i hjernen, for eksempel, er det uvist, om eller ikke at tage mere GABA i pilleform er i stand til at producere de samme virkninger. Faktisk er en tankegang, der tyder på, at GABA i denne form vil være i stand til at krydse blod, hjerne-barrieren overhovedet ville betyde det var fuldstændig ineffektiv til at øge væksthormon.

Hvad er de faktiske resultater set i forskningen?

Den største gennemgang af forsøg med HGH viser, at langvarig brug af væksthormon forårsagede en gennemsnitlig 2,3 kg (ca. 5 Ibs.) Vægttab, 2,6 kg (5,6 lbs.) Tab af fedt, 1,4 kg (3 Ibs.) Stigning i muskelmassen, og ingen konsekvent ændring i knogletæthed. Patienterne føler sig generelt bedre, som det ses i livskvalitet scoringer.

Hvor kan det købes

Ved du, hvor man kan købe HGH supplement? Kontrollér originalen HGH supplement kun på den officielle hjemmeside. Klik på dette link for at besøge den officielle hjemmeside for den oprindelige HGH. Den HGH som vi anbefaler at købe er den bedste med den høje kvalitet, originalitet, og garanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>