Bedste Glucomannan supplement i butikkerne, du kan stole på at købe

Leder du efter glucomannan supplement i butikkerne? Det er godt. Du bør læse nedenstående oplysninger, før de køber tillægget.

Glucomannan er et vandopløseligt, fermenterbare kostfibre ekstraheret fra knolden eller roden af ​​elephant yam, også kendt som konjac (Amorphophallus konjac eller Amorphophallus rivieri). Glucomannan består af en polysaccharidkæde af beta-D-glucose og P-D-mannose med vedhæftede acetylgrupper i et molært forhold på 1: 1,6 med beta 1-4-bindinger. Da humant spyt- og pancreatisk amylase ikke kan opdele beta 1, 4-bindinger, glucomannan passerer relativt uændret i colon, hvor det stærkt fermenteres af bakterier i colon. Det har en høj molekylvægt (gennemsnit: 1.000.000 Dalton) og kan absorbere op til 50 gange sin egen vægt i vand, hvilket gør det et af de mest viskøse kostfibre kendte. Derfor er glucomannan tages i mindre doser end andre typer af fiber kosttilskud.

Populære supplement

En af grundene nogle mennesker kan være bekendt med glucomannan er fordi det er markedsført for sin evne til at fremme vægttab. Kan du søge efter glucomannan, og du vil se, at kæder allerede sælger denne plante fiber som et supplement? Der er endda en firmanavn kosttilskud kaldet Lipozene med glucomannan som sin primære ingrediens.

Glucomannan vægttab bare kunne være muligt, hvis du også føre en generelt sund livsstil, men det er vigtigt at vælge det rigtige produkt og tage det på en sikker måde. Fibrene fra konjac rod rummer også mange andre overraskende sundhedsmæssige fordele. Der er ikke mange glucomannan bivirkninger, men den farligste ene (kvælning) er mulig endnu undgåelige. Smagløst, glucomannan pulver kan sættes til smoothies og bruges til at foretage en fiberrig pasta. Hvis du ikke bruger det allerede, så lad os tale om, hvorfor du måske eller måske ikke ønsker at blive en forbruger af denne asiatiske plantefibre.

Klinisk dokumenteret til at hjælpe dig med at tabe

Meget få næringsstoffer kan sige de har godkendt og dokumenteret krav til at hjælpe vægttab. EU Registrer om ernærings- og sundhedsanprisninger giver et reguleret bibliotek af sundhedsanprisninger fra produkterne. Formålet med registret er at sikre, at enhver påstand om en mærkning af fødevarer, præsentation eller reklame i Den Europæiske Union er klar, præcis og baseret på videnskabelige beviser.

Den er designet til at forhindre, at forbrugerne vildledes ved at blive fortalt et produkt gør noget. Det er ikke de sundhedsmæssige kommissionen har fastslået, at Glucomannan i forbindelse med en energi-diæt, bidrager til vægttab. Ja, det rent faktisk virker. Den gavnlige virkning af vægttab opnås ved et dagligt indtag på 3 g glucomannan, taget i tre doser på 1 g hver, sammen med 1-2 glas vand, før måltider og i forbindelse med en energi-diæt.

Hvor skal man købe?

Hvad er den bedste glucomannan tillæg? Den Proto-Col SlimFizz kan være din bedste valg. Dette er en betroet supplere med store naturlige fordele. Nå, skal du være sikker på, hvor du kan købe Proto-Col SlimFizz baseret på samarbejde. Du kan besøge de officielle hjemmesider af Proto-Col SlimFizz. Der kan du læse de udfyldte detaljer at sammenligne med den anden. Her giver vi et link til at besøge kontinuerligt til den officielle hjemmeside for den betroede Proto-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>