Bedste Glucomannan supplement dosering for at opnå hurtig vægttab

Her kan du få de rigtige oplysninger om glucomannan supplement dosering. Det er meget vigtigt at gøre det fungerer effektivt.

Konjacglucomannan blev første gang brugt og studeret af kineserne, og dens medicinske egenskaber blev først beskrevet i Shen Nong Materia Medica under vestlige Han-dynastiet (ca. 206 f.Kr. til 08 e.Kr.). Konjacmel er traditionelt blevet fremstillet ved forarbejdning af en knold de underjordiske forrådsorganer. Efter kogning med plante aske, er melet indtages som kage eller gel. Dens terapeutiske virkninger menes at skyldes serotonin. Kinesere har brugt konjac glucomannan i over 2.000 år til behandling af sygdomme som astma, hoste, brok, brystsmerter, forbrændinger, og hæmatologiske og hudsygdomme. Bladene er også blevet anvendt som et insektmiddel. I det 6. århundrede e.Kr., blev konjac glucomannan introduceret til Japan som et lægemiddel.

Hvad er glucomannan?

Glucomannan er en naturlig fiber, der kommer fra elephant yam, ellers kendt som konjac planten. Selve fiberen er vandopløselig og er almindeligt forekommende i kost piller. Ikke alene er dette blevet anvendt i kosttilskud, men dens anvendelse er udvidet til kulinariske retter og krydderurteblandinger så godt. Af konjac plante, 40% af sin tørvægt hører til fiberen. Idet denne fiber kan bidrage til at afhjælpe forstoppelse, samt udjævne kolesterolniveau. Når det indtages med vand, anlægget rod udvider i maven, giver brugeren en følelse af mæthed.

Fyld op før spise

Glucomannan er blandt de mest viskøse af alle kendte fibre og kan absorbere op til 50 gange sin vægt i vand. Afhængigt af hvilken indstilling du foretrækker, tage et gram glucomannan (tablet eller kapsel) 30 – 60 minutter før måltider med et stort glas vand. Det udvider i maven, da det absorberer vand. Når du spiser efter at have taget glucomannan, du føler dig fuld efter indtagelse af en mindre del, der sædvanligt. Kostfibre snubler måleren for mæthed hurtigt, og at fornemmelse af nok varer længere; mere tiden går, før du bliver sulten igen.

Glucomannan ingredienser og dosering

Det tilrådes at tage 1 gram Glucomannan tre gange dagligt for at have en vis effekt i vægtkontrol. Brugere bliver informeret til at tage dette tillæg 15 minutter før et måltid og med 1-2 glas vand (beløb ikke specificeret). Det er vigtigt at tage med vand, for ellers kan det blive en kvælningsfare. Glucomannan er sin egen substans og ikke består af noget andet.

Bedste glucomannan supplement til at købe

Baseret på ovenstående anmeldelser, vi hævder, at den bedste Glucomannan appetitnedsættende, der virker, er Proto-Col SlimFizz. Denne SlimFizz anbefales at bruge med FDA-godkendelse. Derudover, det kommer som den naturlige middel til vægttab. Selvfølgelig kan du købe den originale Proto-Col SlimFizz på den officielle hjemmeside. Hjemmesiden er til rådighed til at besøge gennem links lige her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>