Bedste bodybuilding for kvinder med humant væksthormon

Har du lyst til at prøve bodybuilding for kvinder med humant væksthormon? Læs denne artikel for at vide det bedste HGH for kvinder.

Kvinder gør mere væksthormon (GH) end mænd gør. Dette er en (mærkelig, men sandt) faktum vi etableret i min sidste artikel. Vi etablerede også, at produktionen af ​​østrogen synes at være positivt korreleret med vores niveau af humant væksthormon. Jo mere østrogen vi har cirkulerende, jo mere væksthormon vi producerer. Så hvad betyder det egentlig for os? Kan vi udnytte vores produktion af væksthormon? Hvad sker der, når vi ikke gør så meget østrogen længere? Derudover kan vi bruge kosttilskud og ernæring at øge produktionen af ​​væksthormon og dens virkninger?

Effekter af HGH på kvinder

Professionelle og rekreative atleter tage væksthormon som præstationsfremmende stoffer. Videnskabelige data understøtter denne brug forblive sparsomme, men nogle resultater viser, at HGH kan forbedre atletiske evner. Væksthormon kan påvirke andre mål for atletisk adfærd så godt.

Aging nedsætter væksthormonniveauer og øger arteriel plaque udvikling. Disse faktorer ofte co-varierer som tyder på, at HGH indtag kunne forebygge hjerte-kar-sygdom i ældre voksne. Det primære endepunkt i denne undersøgelse var kolesterol scoringer, der forudsiger kardiovaskulær risiko. Resultater viste, at HGH injektioner reduceres både total kolesterol og dårlige kolesterol niveauer. Væksthormon indtagelse var veltolereret, men det gjorde stigning ring størrelse.

Kosttilskud og sove til mere væksthormon

Nogle vigtige kosttilskud, du kan også vælge at tilføje at forbedre din væksthormon produktion. Aminosyrerne arginin og orthinine er begge blevet forbundet med forøgede GH-niveauer. Det magiske dosis af arginin synes at være et sted mellem 5 og 9 gram dagligt og orthinine er omkring 170 mg per kilogram per dag. Kun de høje doser af disse to kosttilskud faktisk stimulere en stigning i GH. Derfor, hvis du kommer til at supplere med disse to aminosyrer ikke spilder dine penge ved at gøre små doser.

Hvorfor købe humant væksthormon?

Hormonet selv gør så mange fantastiske ting fra forbedring celledeling og struktur til at øge aminosyre omdannelse, til blot at være meget anabole og metabolisk forbedring i naturen. Ved de træk, hvor den vises i kroppen i form af direkte virkemåde og der er talrige mere end vi bare på listen, dem, der køber humant væksthormon kan opnå følgende.

Fordelene er her. Det øger mager kropsmasse, falder kropsfedt, og øger helingen (muskler, led, sener, ledbånd, etc.). Det øgede også knogler, led og sener styrke. Dette supplement kan give sundere hud, øget energi, øget klarhed i tanke, og stærkere mental fokus. Selvfølgelig kan dette hormon hjælpe dig med en forbedret følelse af velvære (modsatte af depression).

Hvornår skal købe Human Growth Hormone (HGH)

Hvornår er det bedste tidspunkt at købe Human Growth Hormone? Hvordan handler om lige nu? Human Growth Hormone er perfekt til enhver tid vælge et tidspunkt og gå efter det. Af konkurrencemæssige bodybuildere kan vi gøre en undtagelse; mens mange konkurrencedygtige bodybuildere køber humant væksthormon mest bliver nødt til at ophøre med at bruge lige før et show på grund af mulig vand vægt, kan det få dem til at holde. Dette er ikke noget de fleste mennesker bliver nødt til at bekymre sig om, da de fleste ikke vil supplere med nok til at forårsage dette problem til at begynde med. Den lange og korte er simpel; hvis du er rask nu er det perfekte tidspunkt til at supplere.

Få dette kun på den officielle hjemmeside for HGH. Du kan købe den ved at klikke på linket lige her. Det vil sende dig til deres officielle hjemmeside fra HGH producenten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>