Bedste appetit piller du skal købe med høj sikkerhed

Er du villig til at miste nogle vægt og kontrollere din appetit? Læs denne artikel og finde de bedste appetit piller.

Spise mindre og bevæger sig mere er det grundlæggende i vægttab, der holder. For nogle mennesker, kan recept af vægttab narkotika hjælpe. Før du får en recept på vægttab stof, så fortæl din læge om din sygehistorie. Det omfatter eventuelle allergier eller andre forhold, du har; medicin eller kosttilskud, du tager (selvom de er naturlægemidler eller naturlige); og om du er gravid, ammer, eller planlægger at blive gravid snart. Nu skal du kende de bedste appetit piller egnet og passende for dig.

5HTP: bedste effektiv appetitnedsættende

5HTP står for 5-hydroxytryptophan. Det er en type af aminosyre. Mere specifikt er aminosyren L-tryptophan omdannet til 5HTP i kroppen. 5HTP kan fremstilles syntetisk, eller den kan være afledt fra naturlige kilder. For eksempel er 5HTP naturligt forekommende i signifikante niveauer i frø fra Griffonia simplicifolia. Denne plante vokser i de vestlige afrikanske lande som Ghana, Elfenbenskysten, og Togo. I den traditionelle terapeutiske anvendelse af disse lande, kan bladet og saft af planten anvendes til behandling af sår og nerve betingelser, og som et afrodisiakum. Mange 5htp produkter på markedet stammer fra koncentrerede ekstrakter af Griffonia simplicifola.

Er 5htp sikker?

Fordi det er en naturligt forekommende forbindelse i kroppen, 5HTP er hovedsagelig sikkert for kortvarig brug (op til 12 uger). Dog bør de, med eksisterende gastrointestinale problemer være forsigtige og tale med en læge, da der er rapporter om gastrointestinale bivirkninger, herunder kvalme, opkastning, mavesmerter og diarré. Undgå også at tage dette supplement, hvis du allerede tager antidepressiva (f.eks en SSRI eller MAO-hæmmer) eller oplever en mental sundhed specialist for svær depression eller bipolar lidelse. 5htp har været kendt for at øge selvmordstanker.

Forskning på 5htp til vægttab

I et klinisk forsøg blev en dosis på 900 mg 5htp taget dagligt i 12 uger af overvægtige patienter. Ved afslutningen af ​​forsøget, blev vægten reduceret med gennemsnitligt 1,7 kg (uden kosten restriktioner) og 3,3 kg (med kosten restriktioner). En anden undersøgelse viste, at 750 mg 5htp tages dagligt i to uger faldt kropsvægt, kulhydrat indtag, og fedtindtag hos overvægtige diabetespatienter.

Nu har du kendt den bedste supplement for appetitnedsættende. At vælge de rigtige piller med 5htp er nemt. Du kan finde og købe dette produkt kun på den officielle hjemmeside for EvolutionSlimming. Nu, få dette produkt ved at URL linket, at vi leverer lige her. Du vil få det særlige tilbud fra EvolutionSlimming at få de ægte 5htp appetit suppressant piller.