Bästa tillskott av testosteron för vegetarianer du kan köpa

Ta ett tillägg för testosteron booster är lätt. Men hur är det tillskott av testosteron för vegetarianer?

Kroppen producerar testosteron hos både män och kvinnor för att reglera kroppsmassa, arbeta med andra hormoner och kontrollera sexualdrift. Hos män, bidrar testosteron till fördelning av fett och röda blodkroppar, men testosteronnivåer börjar minska efter 30 års ålder på cirka 1% per år.

Några av fördelarna med att öka dina testosteronnivåer inkluderar förbättring i din kroppssammansättning, ökade energinivåer, ökad libido och förbättrad sömnkvalitet. Det vanligaste sättet att öka din T nivåer är naturligtvis att öka rött kött, ägg och fisk i din kost. Men hur gör du om du är en vegan?

Hur gör vegetarianer ökar testosteron?

Zink är ett viktigt mineral för produktionen av testosteron. Vuxna män behöver cirka 11 milligram zink per dag, medan kvinnor behöver cirka 8 milligram. Om du är en Lacto-Ovo vegetarian, kan du få en bra mängd zink varje dag av obehandlad mjölk, ost, och kefir. Om du tenderar mer mot veganism, kanske du föredrar att hålla sig till bönor, såsom Lima eller pinto, eller så kan du äta nötter och havregryn. Du kanske överväga att ta en zink tillägg samt.

Andra tillägg du måste få är vitamin A. Livsmedel rika på vitamin A kan bidra till att stärka testosteronnivåer. Livsmedel som spenat, morötter, äpplen, ananas och paprika kan hjälpa till. Vitamin A ser till att reproduktionssystemet är frisk och att testiklarna kan producera testosteron.

Många frön är hög i fleromättade fetter och viktiga vitaminer och mineraler. Pumpafrön, solrosfrön, Chia frön, sesamfrön, linfrön och hampafrön är alla lätta att hitta i hälsokostaffärer och kan läggas till andra måltider för en bekväm uppsving. De har bra mängder protein och energi, vilket innebär att de kan också vara användbart om du inte har en stor aptit.

Naturlig komplettera med växtbaserade ingredienser

Även du konsumera grönsaker och frukter som innehåller god näringsrik för en testosteron booster, kan du behöva ett tillägg. Här, för dig som är vegan, kan du ta Testogen. Testogen är ett vänligt vegan tillägg som innehåller naturliga ingredienser.

Tar Testogen är enkel. Allt du behöver göra är att ta 2 kapslar med vatten 30 till 60 minuter före träning. På en icke-träning dag, bör du ta en tablett före frukost; Det rekommenderas att du inte tar innan sängen. Du behöver inte vara på en strikt diet när du tar Testogen. Men den goda maten du äter mer bra resultat du kommer att vinna. Därför bör du sträva efter att äta en sund och balanserad kost. Det är inte lämplig för vegetarianer eller veganer på grund av dess innehåller ingredienser.

Var kan köpa Testogen

Nu kan du få en Testogen tillägg även du är en vegan. Ingredienserna är i naturliga källor. Därför kommer du vara okej med denna formel. För att få denna produkt, kan du klicka på länken för att besöka den officiella hemsidan. Varför ska ta i den officiella hemsidan? Den ursprungliga Testogen är endast tillgänglig på den officiella online webbplats. Du kanske inte kan hitta det i offline butiker utom tillverkaren.